0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι πιο πίσω απλά δεν κατάλαβες ότι δεν ήθελα να σε μειώσω και να με μειώσω αλλά να σε προφυλάξω και να με προφυλάξω η υπεραισιοδοξια είναι κακώς σύμβουλος οργάνωσης της ζωής! Φυσικά αν βγάλεις τους 358 που διορίζονται σίγουρα θα πας αναπληρωτης
Γεια σας,Η γυναικα μου τελικα κατεταχθη στη θεση 770 στην 2γε.Υπαρχει περιπτωση να διοριστει μονιμη;Και αν συμβει θα μπορει να παρει καππια αποσπαση;εχοουμε ενα μπομπιρα 2 μηνων...
Ευκολα και χωρις να τα δηλωσει ολα.
Συγνώμη γιατί να βγάλουμε περίπου 300 από την ειδική. Αυτοί δεν θα εργάζονται και φέτος όπως και πέρυσι, δεν θα γίνουν επομένως λιγότερες προσλήψεις αναπληρωτών;;;
Αχ, μωρε.Αφού έχετε και μπόμπιρα, να διοριστεί κι ο μπόμπιρας!Τι λες βρε πλακατζη;Για το παιδι δεν πηρε μορια...Δεν ασχολουμαι με το δημοσιο και δεν ξερω καθολου....η γυναικα μου ηρθε πριν 3 χρονια απο το εξωτερικο με διδακτορικο...ετυχε σε ολη αθτη τη φαση...μηπως να πει οχι;
Αχ, μωρε.Αφού έχετε και μπόμπιρα, να διοριστεί κι ο μπόμπιρας!
Το έχουμε καταλαβει οτι ήρθε απο το εξωτερικο.Οτι εχει διδακτορικο, οτι εχετε μπομπιρα.Ολα τα ξερουμε.Μας ενημερώνεις. Φροντιζεις να μην μας κρατάς στο σκοταδι.Θα διοριστει, είπαμε. Και ο μπόμπιρας!
Ναι φυσικά! Αν αφαιρέσεις την Ειδική θα είσαι στην θέση 400 περίπου οπότε θα διοριστεί σίγουρα! Τώρα όταν βγουν οι οριστικοί θα δηλώσει περιοχές σε όποια περιοχή είναι θα κάτσει δύο χρόνια και μετά δικαιούται αποσπαση
Τι λες βρε ζουλαπι;Δεν εχω σχεση με το δημοσιο και η γυναικα μου ηρθε με διδακττορικο πριν 3 χρονια ελλαδα...εγινε ολο αυτο...ειναι κακο να ρωτησω;Το παιδι δεν εχει καν καταγραφει γιατι γεννηθηκε μηνες μετα το το διαγωνισμο...Αντε παγενε απο εδω