0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράνομη ενέργεια. Τελεία. Δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης περί καταλήψεων. Το πρωτόκολλο είναι σαν να μας λέει: "κόψτε τον λαιμό σας!" Μόνο τη μάσκα έχουμε. Και οι γονείς αντιδρούν για τα τεστ. Δεν θέλουν, λέει, ιατρικές ενέργειες πάνω στα παιδιά τους. Λες και είμαστε νοσοκόμοι. Μακάρι να γίνονταν στο σχολείο τεστ. Αλλά πού 'ναι τα!!!!
Επειδή το κίνημα των καταλήψεων φουντώνει, γιατί οι διευθυντές δεν προχωρούν στις δέουσες ενέργειες; Σε όσες περιπτώσεις γνωρίζω μένουν απαθείς.
Παράνομη ενέργεια. Τελεία. Δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης περί καταλήψεων.
Φωτοτυπιες δινετε εσεις στα σχολεια σας; Υπαρχει καποια επισημη οδηγια που το απαγορευει;
Εισαγγελέας για την υπουργό που νομοθετεί 27 παιδιά στην τάξη εν μέσω πανδημίας δεν υπάρχει; Για τους γονείς και τα παιδιά μόνον υπάρχουν; Ή στην εξουσία προσοχή και ξεσπούμε στα γυναικόπαιδα; Αντίς εσείς οι ίδιοι όλοι οι εκπαιδευτικοί ν' α ρ ν η θ ε ί τ ε να μπείτε στην τάξη με συνθήκες ασφυκτικές κι επικίνδυνες για την υγεία τώρα καλείτε τους... εισαγγελιάδες;
Με θλίβει παιδιά που θέλουν να κλείσουν το σχολείο ακόμα χειρότερο το καταφέρνουν και αυτή η συμπεριφορά σε μια πολιτεία που λειτουργεί σωστά πρέπει να αποθαρρύνεται ή ακόμα και να τιμωρείται. Όμως .. Η εξουσία δίνει παράδειγμα στου πολίτες. Ο χατζηνικολάου , ο ντράγκας μπορούν άφοβα να προβάλουν σε ώρες αιχμής και σε πανελλαδική εμβέλεια τους αρνητές της μάσκας , το υπουργείο να νομοθετεί το συνωστισμό , η υπουργός να δηλώνει ανεύθυνη για παρασπονδίες στις μάσκες που δώθηκαν στους μαθητες !!!!! χωρίς να κουνιέται τίποτα στην κυβέρνηση και να εξαντλούμε την αυστηρότητα μας μονο στους μαθητές. Τους οποιους μαθητές όποτε μας βολεύει τους εντάσσουμε στην προπαγάνδα μας σας άξιους να φερθουν με κοινωνική ευθύνη και υγειονομική πειθαρχία !Αυστηροί με τους πολίτες και επιεικείς με τους άρχοντες ; Μπορεί αυτή η αρχή να λειτουργήσει σαν θεμέλιο μιας κονωνίας ή σαν αγριόχορτο που πρέπει να ξεριζωθεί;
Έχω την εντύπωση πως αν μου κάνουν αλκοτέστ την ώρα που επιστρέφω από το σχολείο θα μου περάσουν χειροπέδες από τις αναθυμιάσεις από τα αντισηπτικά και τα οινοπνευματα. Μια ελαφριά ζάλη την έχω