0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επιτρέπεται εκπαιδευτικοί, που τα παιδιά τους κανουν εξ αποστάσεως, να τα φέρνουν στο σχολειο που εργάζονται οι ιδιοι (ειδικό) και να τα αφηνουν να τρεχουν απο εδω και απο εκει λες και ειναι παιδοτοπος; Η νομοθεσια τι οριζει; Ειναι νομιμο;
Και πως θα ζησει ο Ιδιωτικος Τομεας που καποιοι εχουν να δουν μισθο απο τον...Μαρτη...Πως θα πληρωθούν οι φόροι και οι εισφορές για έχουν μισθό οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι συνταξιουχοι συνταξεις...?
https://porto-rafti.gr/%ce%b4%cf%8d%cf%83%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%be%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-8-%ce%b9%ce%b1/?fbclid=IwAR0GyscjtHyLurVSisLtIe6BkVWDD6Z5S83K8aQSFUhrFzSNdDUzPFGFGfwΔύσκολο να ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου λένε επιδημιολόγοι. Κατά προτεραιότητα οι εμβολιασμοί των εκπαιδευτικώνΠηγή άρθρου: Δύσκολο να ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου λένε επιδημιολόγοι. Κατά προτεραιότητα οι εμβολιασμοί των εκπαιδευτικών | porto-rafti
Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να εμβολιαστούν εναντίον του νέου κορονοϊού κατά προτεραιότητα στο πλαίσιο των εκστρατειών ανοσοποίησης, τονίζει σε δελτίο Τύπου που δίνουν σήμερα στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες της η διευθύντρια του Ταμείου των Ηνωμένων Παιδιών για την Παιδική Ηλικία (UNICEF), η Χενριέτα Φορ.Πηγή άρθρου: Δύσκολο να ανοίξουν τα σχολεία στις 8 Ιανουαρίου λένε επιδημιολόγοι. Κατά προτεραιότητα οι εμβολιασμοί των εκπαιδευτικών | porto-rafti
Αφού με τη θεία κοινωνία δεν κολλάει.. το λέει και η Γιαμαρέλλου και η Λινού τελευταία.. τι; όχι;
Χμ... μίλησα για κομμωτήρια, μανικιούρ και εκκλησίες. Με αυτά θα ζήσει ο ιδιωτικός τομέας και θα πληρωθούν οι φόροι και οι συντάξεις;Από ΟΛΟΥΣ τους τομείς της οικονομίας, οι επίλεκτοι για να δουλέψουν και να μας σώσουν είναι τα κομμωτήρια, τα μανικιούρ και οι εκκλησίες;Για μένα σημαίνει πολλά ότι αυτή τη στιγμή ΔΕΝ μπορώ να μπω σε ένα μαγαζί με ηλεκτρικά να αγοράσω ένα εξάρτημα που χάλασε στο σπίτι μου για να φτιάξω τη λάμπα, αλλά πρέπει να το παραγγείλω online ή με click away ΑΛΛΑ μπορώ να πάω να κάτσω 3 ώρες στο κομμωτήριο για να κάνω ανταύγειες, χτένισμα και μανικιούρ πεντικιούρ. Επίσης, δεν επιτρέπεται να συναντηθούμε στο τραπέζι των χριστουγέννων 2 οικογένειες αδελφών και η μητέρα μας, ΑΛΛΑ μπορούμε να πάμε να κοινωνήσουμε μαζί με άλλα 50 άτομα στην εκκλησία. Αυτά τα συγκεκριμένα μέτρα δεν έχουν να κάνουν ούτε με την οικονομία, ούτε με τη διάδοση της πανδημίας. Είναι πολιτικές επιλογές που στέλνουν συγκεκριμένα μηνύματα για το πού βαδίζουμε ως κοινωνία.
Τι κατά προτεραιότητα; μετά βίας το προσωπικό των νοσοκομείων κ αν. σ αυτή τη φάση ούτε οι ιδιώτες γιατροί δεν μπορούν. Ποιον κοροϊδεύουν; Τώρα για να ευθυμήσουμε λίγο, εσείς χαίρεστε για τις φετινές «διακοπές»; Εγω καθολου.... το μάθημα ήταν ένα αποκούμπι. Πώς θα περάσουμε 15 μέρες χωρίς νόημα; και τα παιδιά τα λυπάμαι. το υπέστησαν αυτό το Πάσχα, τουλάχιστον τότε είχε καλό καιρό. Τώρα πάλι τα καημένα; Νοκιζω ότι τα περισσότερα θα ήθελαν να μη σταματούσαμε... Αλλά δεν γράφω αλλά γιατί θα το σφυρίξει κανένας καλοθελητής στην κ Κεραμεως κ θα μας έρθει κατραπακιά!
Οι δικοί μου μαθητές κουράστηκαν στην πλειοψηφία τους (δουλεύω φέτος στην πρωτοβάθμια). Χρειάζονται ξεκούραση, ελπίζω να μεταφραστεί αυτό και σε αποχή από οθόνες. Προσωπικά περιμένω κι εγώ τις διακοπές. Έχω κουραστεί αρκετά με την οργάνωση των διαδικτυακών μαθημάτων έχοντας κι ένα παιδί στο Δημοτικό που επίσης κάνει τηλεκπαίδευση. Το κακό είναι πως πάλι μες στο σπίτι θα είμαστε αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς χωρίς το άγχος της συνδεσης, να κάνουμε ησυχία κλπ.