0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν στις 5.4 θα είναι τα πράγματα καλύτερα. Αλλά σίγουρα πριν το Πάσχα θα πέσει το φορτίο. Έστω και μια βδομάδα πριν τις διακοπές να ανοίξουν όλα θα μας βοηθήσει πολύ και δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αν δεν ανοίξουν τα μεγάλα καταστήματα όπου συγκεντρώνεται πολλή νεολαία. Εκτιμήσεις κάνω. Ειδικός δεν είμαι. Έχω εμπιστοσύνη στους ειδικούς. Με όσα λάθη κι αν έγιναν ακόμη έχω εμπιστοσύνη. Εξετάζουν την κάθε περίπτωση. Αν δεν το έκαναν θα ήμασταν αλλιώς.
Γιατί οι παιδικοί σταθμοί κ τα προνήπια είναι εκκολαπτηρια κάθε απίθανης ίωσης και άλλων μολύνσεων; παθαίνει κανείς αλλού κοξάκι, σταφυλόκοκκο κ ένα σωρό τετοια; γιατί οι γονείς στέλνουν τα παιδιά αρρωστα. Ακόμα κ φέτος τα στέλνουν με μπούκωμα κ καταρροή.
Έδωσαν ημερομηνίες για άνοιγμα ;Δεν παρακολουθησα
Σκέφτονται για 5 Απριλίου Γυμνάσια - Λύκεια. Τίποτα δεν είναι όμως σίγουρο. Είπαν για τα σχολεία η άλλη εβδομάδα η απόφαση.
η νεολαία έιναι ήδη έξω δεν περιμενει να ανοιξουν τα σχολεια...απλως δεν υπάρχουν έλεγχοι και κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας
Μην ειρωνεύεστε το Σαρηγιάννη. Μαθηματικά μοντέλα επεξεργάζεται. Αλίμονο αν τα μαθηματικά δε χρησιμοποιούνταν στις επιδημίες. Και συνήθως είναι μέαα σε ό,τι λέει. Αν κάποιος είναι για ειρωνεία είναι ο αστείος Μαγιορκίνης που στην αρχή της χρονιάς έβγαζε κάτι επίσης αστεία διαγράμματα για να δικαιολογήσει πως δεν είναι πρόβλημα ο μεγάλος αριθμός των μαθητών στις τάξεις. Προς τέρψιν της υπουργού μας βεβαίως. Μέχρι και οι δικοί του τον είχαν κράξει.
Πες τα.. ο Σαρηγιάννης είχε αναφέρει περίπου 2 μήνες πριν ότι το peak του 3ου κύματος θα είναι τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου (με τα τότε δεδομένα) και δεν έπεσε έξω..