0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Αν έχουμε ήδη αγορασμένα self test, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά ή πρέπει να φαίνεται η αγορά τους τώρα;
Ενδεχόμενη απέχθεια προς την ιδεολογία ή τα πεπραγμρνα της βραχύβιας προηγούμενης κυβέρνησης που δεν πήρε ποτέ με το μέρος της το κατεστημένο κ δεν έγινε η ίδια κατεστημένο, δεν μπορεί να είναι μονιμα η δικαιολογία για να άφεση αμαρτιών στις αμαρτίες της τωρινής. Έχουμε κάκιστη διαχείριση της πανδημίας, είμαστε κάτω απο τον μέσο ορο της ΕΕ στους εμβολιασμούς, τα σχολεία έμειναν κλειστά περισσότερο απο κάθε άλλη χώρα, δεν το βρίσκω κ πολύ θεμιτό να λέμε απλα ότι οκ οι προηγούμενοι θα τα είχαν κάνει χειρότερα (το οποίο δεν θεωρώ καθολου απίθανο, να σημειώσω). Η υπουργός «μας» σαφώς κ άφησε έργο, αυτό για το οποίο τοποθετήθηκε εκεί με το οποίο συμφωνεί φυσικά όποιος έχει ανάλογες ιδεολογικές θεσεις κ δικαιωμά του. Δουλειά για να προετοιμάσει τα σχολεία μέσα στηξ πανδημία όμως, δεν έκανε. Μακάρι αυτό βα της στοίχιζε πολιτικά, έστω αυτό. Θα εκπλαγώ όμως γιατί μετακίνηση της θα ήταν σαν παραδοχή αποτυχίας, εκτός αν βρεθεί άλλη ανώτερη θέση για το θεάρεστο έργο της.
Ας μη το προεξοφλούμε. Ευτυχώς, υπάρχει και το ΣτΕ (αλλά εδώ πάει αλλού η κουβέντα).
Πάντως σε πρώτη φάση το ΣτΕ απέρριψε το πάγωμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών των νοσοκομειακών:https://www.protothema.gr/greece/article/1156237/ste-aperripse-aitimata-giatron-kai-upallilon-nosokomeion-gia-pagoma-tou-upohreotikou-emvoliasmou/
Μόλις πήγα σε φαρμακείο και μου είπαν δεν δικαιούμαι σελφτεστ. Κανείς άλλος που δοκίμασε;
Τα self tests ειναι για ολους ή τους ανεμβολιαστους;Υπαρχει εγκυκλιος;
Και σε εμένα το ίδιο. Αγόρασα ένα μόνη μου για να εμφανιστώ στο σχολείο την 1η.
Συνάδελφοι, σε περίπτωση εγκυμοσύνης, τι ισχύει; Εννοώ, θεωρείται η έγκυος ειδική κατηγορία κ κάνει τηλεκπαίδευση; Ή διδάσκει κανονικά στο σχολείο;