0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εεεε εσείς από πάνω λέω....Τι φωνάζετε;Σιγά η πατρίς κοιμάται!https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/343221_65-kroysmata-se-nipiotrofeio-stin-kallithea
είσαι και ανεπίδεκτος μαθήσεως , υδροχοάκι, δεν κολλάνε τα παιδιά, δεν κινδυνεύουν στις δομές (φταίνε γονείς, εκπαιδευτικοί , βρεφοκόμοι). μάλιστα από το πρωί δίνεται έμφαση στην ενδοοικογενειακή διασπορά , άρα έξω δεν μπορούμε , μέσα δεν κάνει... τι θα κάνουμε; στα μπαλκόνια, με αέρα αιγαιοπελαγίτικο (λέω εγώ... δεν ξέρω ... προτείνω)
Ξέρεις τι εκνευρίζομαι.Δεν θα μπω λεπτομέρειες αν το έχω περάσει εγώ ή γνωστά μου άτομα πολύ κοντινά. Είναι ανώνυμο φόρουμ και δεν με ενδιαφέρει να κάνω εφέ με προσωπικές ιστορίες. Η υπουργαρα το πέρασε και αυτή όπως μας είπε...Και θέλω να ρωτήσω εκείνες τις νύχτες που βλέπεις τα νοσοκομεία γεμάτα που διαβάζεις στο ίντερνετ συμπτώματα και εκμυστηρεύσεις νοσούντων και η νύχτα είναι μεγάλη και είσαι μόνος σου πόσο μουλαρομουλαρο πρέπει να είσαι για να μην χαμπαριαζεις όταν γυρνάς στα καθήκοντά σου. Πόσο τυφλά και κομματικά πορωμενος πρέπει να είσαι όταν όλα τα στοιχεία δείχνουν έξαρση και ότι το καράβι μπαζει από παντού! Αλλά ξέχασα καποιοι έχουν προτεραιότητα στις εισαγωγές και στις θεραπείες και στους εμβολιασμούςΈκανα πολιτικό σχολιο και ειμαι επικινδυνος για μια κυβέρνηση που είναι 17 μονάδες μπροστά και μια αντιπολίτευση ωσει παρούσα και παρακολουθούσα. Διαγράψτε τό!
https://porto-rafti.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%83%ce%b1%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b4%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%cf%80/?fbclid=IwAR1mkxgBPf0v3VqbB2b7-AVvBSdKAJn3opEUHkpleOxOi8p5-sIkjbhxKOEΩραία συνέντευξη. Εμένα μου έμειναν περισσότερό δύο σημεία:Γιατί δεν έκλεισαν τα σχολεία:«Δεν κλείσαμε τα σχολεία γιατί επικράτησε η άποψη ότι πρέπει να δούμε περισσότερα δεδομένα πριν πάρουμε την απόφαση του κλεισίματος ». Δεδομένα; Δεδομένα; Ά, να κολλήσουν περισσότεροι, να νοσηλευτούν μερικοί ακόμα, να πεθάνουν και άλλοι. Got it! Γιατί επέβαλαν απαγόρευση στις 18.00:«πρόκειται για ένα μέτρο που έχει χρησιμότητα στις μικρές κοινότητες, όπου οι άνθρωποι εργάζονται κατά μόνας σε εξωτερικές εργασίες. «Είναι η ώρα που πηγαίνουν από το ένα σπίτι στο άλλο, ή από τη μια περιοχή στην άλλη, μόλις δηλαδή τελειώνει η εργασία τους και κοινωνικοποιούνται»Για ποιο πράγμα μιλάει; Το μέτρο αυτή τη στιγμή το επέβαλαν μεταξύ άλλων στις δύο μεγαλύτερες αστικές περιοχές της Ελλάδας, hello?
Νομιζω οτι ολοι καταλαβαινουμε οτι η κατασταση ειναι αρκετα δυσκολη...Προσωπικη αποψη θα επρεπε ηδη τα ανοιχτα σχολεια να εχουν γυρισει σε εκ περιτροπης απο την αρχη. Παντως οι προβλεψεις των επιστημονων βλεπουμε οτι δεν ειναι καλες.
Λυπάμαι αλλά οι εκπαιδευτικοι της Πρωτοβάθμιας επεμεναν να ανοιξουν τα σχολεια. Ακόμα και τωρα που κλεινουμε 4 τμηματα την ημερα στη Διευθυνση μου, οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοι επιμενουν πως προτιμουν αυτην την κατασταση παρα την τηλεκπαιδευση.