0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω διαβάσει ότι η ανοσία από το εμβόλιο είναι ισχυρότερη από της νοσησης. Δεν νομίζω ότι ακολουθούμε κάποιο πρωτόκολλο διαφορετικό από τις γενικές οδηγίες των ειδικών παγκοσμίως.
Θα πρέπει να ενημερωθουμε πoιο εμβόλιο θα χορηγηθει στους εκπαιδευτικους....
Είναι προφανές ότι ασκείται τεράστια πίεση από την Κεραμέως να ανοιξουν τα σχολεία για να ταιριάξει με το αφήγημά της. Και δυστυχώς, με έναν πρωθυπουργό άβουλο που άγεται και φέρεται από τους παρατρεχάμενούς του, θα το καταφέρει η Υπουργός που δεν πήρε κανένα απολύτως ουσιαστικό μέτρο για την προστασία μας.
Αν γίνει ένα μπαμ στις βαθυκόκκινες περιοχές, ούτε αυτοί ξέρουν τι θα γίνει. Γενικώς απλά ελπίζουν μάλλον να πάνε καλά τα πράγματα. Δε θα πάει όμως η Κεραμέως να διδάξει μέσα στις τάξεις των 25 ατόμων. Έχει βέβαια άτομα πρόθυμα να ριψοκινδυνεύσουν αλλά για τους άλλους που δικαίως φοβούνται και δεν τους αρκούν τα ως τώρα μέτρα, ποιος νοιάζεται;
Στα νησιά όπου έχουν εμβολιαστεί όλοι γιατί να μην ανοίξουν τα σχολεία και τα μαγαζιά; ...
Γιατί λες πως στα νησιά έχουν εμβολιαστεί όλοι; Πώς το ξέρεις αυτό; Προσωπικά, για το μόνο νησί που ξέρω ότι είχε αναφερθεί κάτι τέτοιο (στις ειδήσεις οπότε, με κάθε επιφύλαξη για τη... γνώση που μεταφέρω) είναι το Καστελλόριζο.
Μόνο στα πολύ μικρά νησιά έχουν εμβολιαστεί. Στα υπόλοιπα, ακόμα, είμαστε στην αναμονή.