0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βασικα όποιος δεν θέλει να κάνει το ΤΕΣΤ μαθητης ή καθηγητής απλά δηλώνει ότι ειναι αρνητικος....
Ε ναι προφανώς κ δυστυχώς, ειδικά για τους καθηγητές.
To test το κανουμε και μετα πετάμε την συσκευασια και όλα τα μαραφετια; Δηλαδη δεν μένει κατι που να αποδεικνυει αν το έκακα ή οχι;;
Αναρωτιέμαι αν η πλατφόρμα θα αντέξει την κίνηση ή θα πέσει κ θα έχουμε άλλα ευτράπελα. Δεν καταλαβαίνω επίσης τι εξυπηρετεί η πλατφόρμα. Αν υπήρχε στο τεστ κάποιος κωδικός που να διαφέρει αν ήταν θετικό ή αρνητικό ( δεν ξέρω καν αν θα ήταν τεχνικά εφικτό, έτσι το λέω), ας πούμε ότι θα είχε νόημα. Αλλά από τη στιγμή που απλα μπαίνεις κ δηλώνεις, προς τι αυτές οι επισημότητες με σχολική κάρτα κ ανοησθες; πράγματι είναι το ίδιο με απλή υπεύθυνη δήλωση. Λογικά το θέλουν για δικά τους στατιστικα αλλά κ πάλι φαίνεται περιττό από τη στιγμή που μιλάμε για μια παρωδια.
Καλησπερα αγαπητοι συναδελφοι. Συγχωρεστε με καθως σιγουρα εχουν προαναφερθει αυτα που θα ρωτησω, αλλα θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει στα ερωτηματα:1.Ποτε πρεπει να κανουμε το τεστ;Κυριακη πρωι η Κυριακη βραδυ;2. Στην πλατφορμα δηλωνουμε μονο το θετικο η και το αρνητικο αποτελεσμα;3. Η Βεβαιωση που θα πρεπει να εχουμε μαζι μας τι πρεπει να γραφει;Ευχαριστω θερμα εκ των προτερων οποιον κανει τον κοπο να μου απαντησει.
Αρνούνται συνάδελφοι να κάνουν το τεστ?! δεν μας φτάνει το χάλι μας που θα πάμε 5-10 χαιβάνια να κάνουμε τον ταρζαν τη Δευτέρα κ όλοι οι άλλοι θα είναι με ειδικού σκοπού με παιδιά μεχρι και στο γυμνάσιοοοοοο!!!! , δεν μας φτάνει που θα είμαστε σε αναμένα κάρβουνα για τους μαθητές για το αν εχουν όντως κάνει το τεστ κι ΠΩΣ θα το έχουν κάνει κλπ θα έχουμε να ανησυχούμε κ για συναδέλφους για το τεστ ?!!?
Αρνούνται συνάδελφοι να κάνουν το τεστ?! δεν μας φτάνει το χάλι μας που θα πάμε 5-10 χαιβάνια να κάνουμε τον ταρζαν τη Δευτέρα κ όλοι οι άλλοι θα είναι με ειδικού σκοπού με παιδιά μεχρι και στο γυμνάσιοοοοοο!!!! , δεν μας φτάνει που θα είμαστε σε αναμένα κάρβουνα για τους μαθητές για το αν εχουν όντως κάνει το τεστ κι ΠΩΣ θα το έχουν κάνει κλπ θα έχουμε να ανησυχούμε κ για συναδέλφους για το τεστ ?!!? Δάφνη υποθέτω θα βρεθουν κάποιοι να πουν περι ιατρικού απορρήτου κ σχετικής παραβιασης κ άλλες τέτοιες μπαρουφες, ας μου επιτραπη το σχόλιο...
Γεια σου Ernesto! Λοιπόν όσο πιο κοντά χρονικά το κάνεις, πριν πας σχολείο, τόσο πιο πιθανο να σε βρει θετικό αν εισαι, κουφια η ώρα! Ιδανικά, πρωι πριν πας σχολείο,αλλά επειδή ίσως δεν προλαβαινεις, παραμονή βράδυ. Δηλώνεις αποτέλεσμα οποίο κ να ναι, κ αρνητικό δλδ( κανεις δεν έχει καταλάβει γιατι). Έχεις μαζί σου χειρόγραφη βεβαίωση που λες οτι εισαι αρνητικός η ηλεκτρονική βεβαίωση, την οποία όμως δεν ξέρω όμως αν στη βγάζει έτοιμη το συστημα.. Ας βοηθήσει κάποιος άλλος εδώ αν μπορει..
ernesto,δες και το παρακάτω: https://www.in.gr/2021/04/10/greece/self-test-ti-provlepetai-gia-ti-xrisi-tous-apo-mathites-kai-ekpadeytikous/
Δαφνη87...σε καταλαβαίνω αλλά τι να πούμε κι εμείς των βαρέων και ανθυγιεινων......ειδική αγωγή.......που εδώ και μήνες χωρίς κανένα μέτρο είμαστε αναγκασμένοι μέσα σε ένα container από 8 το πρωί μέχρι 2 το μεσημέρι να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε.Αλλα βλέπεις η επίσκεψη του πρωθυπουργού πριν λίγες μέρες έγινε στο ειδικό αγ Δημητρίου στην Αθήνα που βλέπετε κάπως ....ας κάνει με μια επίσκεψη και προς Χαλκίδα και όχι μόνο..