0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε μας έκλεισε τμήμα με 1 κρούσμα.. ίσως εσείς πέσατε στην περίπτωση που προηγήθηκε ΣΚ της εμφάνισης του κρούσματος ( κρούσμα τη Δευτέρα, ο μαθητής δεν ήρθε σχολείο, μεταδίδει 48 ώρες πριν δλδ από Σάββατο έως και 10 μέρες μετά που δεν ερχόταν σχολείο)..
Αυτό που ξέρω ειναι πως δηλώνονται όλα τα τεστ, θετικά κι αρνητικά. Σε ειδική πλατφόρμα, έχουν πρόσβαση τα εργαστήρια. Του εοδυ προφανως.Το αποτέλεσμα είτε με mail, είτε εγγράφως το δίνουν. Σάββατο το αργότερο πρεπει να γίνει, για Δευτέρα. Τώρα τι θα γίνει με τα μικρά μέρη όπου δεν έχουν διαγνωστικά ανοιχτά Σάββατο, δεν ξέρουμε..
πλέον δωσαν δυνατότητα και στα φαρμακεία να διενεργουν ραπιντ τεστθα μπορουμε να πηγαινουμε και στα φαρμακεία; δεν ειδα καμια σχετικη ανακοινωσηη δικη μου φαρμακοποιος (μένω σε χωριο ) τα περναει κανονικα και στο σύστημα
Σε εμάς είχε κλείσει τμήμα με δύο κρούσματα, στη μέση της εβδομάδας.Τώρα, άλλο τι λένε σήμερα, άλλο τι θα κάνουν όταν ζοριστούν οι καταστάσεις...
Καλησπέρα σε όλους, καλή τοποθέτηση να έχουμε. Έχω μια ερώτηση, διάβασα ότι λέγατε και για σελφ τεστ για αναπληρωτές. Τελικα τι ισχυει, rapid ή σελφ τεστ για αύριο;
Διόρθωση: σε ό,τι αφορά τους μόνιμους. Οι αναπληρωτές μόνο με rapid/pcr.
Τρελή διάκριση εις βάρος των αναπληρωτών, self για τους μόνιμους και rapid για τους αναπληρωτές;