0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε εμένα και το χρησιμοποιούν (Έστειλα απάντηση στο πμ, ήρθε γιατί δεν μου την βγάζει) Καλή συνέχεια!
Έχουμε και λέμε:Ανθρωπάκια του θεού... και όμως ασχολείσαι με άτομα σαν εμάς, γιατί άραγε;;Αποβλάκωση κάποιων...Δεν αντέχετε την πίεση της λογικής... εσύ τι σκριβώς δεν σντέχεις;;Όλοι οι γιατροί που τέθηκαν σε αναστολή είναι αμφιβόλου ποιότητας και θρησκόληπτοι... μάλιστα, προφανώς τους γνωρίζεις προσωπικά ένα προς ένα..Αν κάποιος δεν είναι βλάκας (γιατί δεν κάνει εμβόλιο) είναι δειλός και επικίνδυνος...Και το κερασάκι: εύχομαι να μην συναντήσουμε κανένα από αυτούς στα σχολεία μας ... και εμείς ευχόμαστε να μην συναντήσουμε κάποιους με τέτοια «ρητορική» στα σχολεία μας...Υγ εδώ συζητάμε την λειτουργία σχολείων στην εποχή του κορόν.,Μέρος της λειτουργίας είναι και η διενέργεια των τεστ..Εσύ και κάποιοι άλλοι πάτε αλλού τη «συζήτηση»... σας κλείδωσαν το άλλο νήμα.. και συνεχίζετε εδώ..Όποιος μπαίνει εδώ μέσα και διαβάζει όλα τα μνμ καταλαβαίνει τα πάντα.. μην ανησυχείς..Οπότε συνέχισε έτσι.. μπορείς Συζητάμε τα τι και πως αυτών.... των τεστ..«καταλαβαίνεις» ότι θέλουμε να τα αποφύγουμε.. δε θα το χαρακτηρίσω.. οι επιθετικοί προσδιορισμοί είναι δικό σου αγαπημένο..
Από πότε το "δεν έχω κάτι με κάποιον" δείχνει διχαστική συμπεριφορά. Δηλαδή αν έγραφα "έχω πρόβλημα με όσους εμβολιάστηκαν τι θα έδειχνε". Πήρες μια καλοπροέρετη φράση μου και προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις. Εσκεμένα βέβαια άφησες το υπόλοιπο που έγραψα εκτός, το ότι έχω φίλους εμβολιασμένους και το σέβομαι. Από που προκύπτει η διχαστική συμπεριφορά; Επίσης αναφέρεσαι σε ανεμβολίαστους και τους αποκαλείς αντιεμβολιαατές. Αυτό από μόνο του δείχνει μάλλον το σκεπτικό σου για όσους έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν. Τέλος δεν είδα κανέναν ανεμβολίαστο εδώ μέσα να προσβάλει και να δημιουργεί ανασφάλειες σε κάποιον εμβολιασμένο, μόνο το αντίθετο.
Η πρωταθλήτρια χώρα στους εμβολιασμούς το Ισραήλ έχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα από τον κορονοϊό.
« πολλοί έχουν την εντύπωση πως το Ισραήλ συνεχίζει να προπορεύεται στους εμβολιασμούς. Όμως αυτό δεν ισχύει. Ούτε ισχύει πως στο Ισραήλ έχει εμβολιαστεί το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού και επειδή το εμβόλιο αποδείχθηκε αναποτελεσματικό, ξεκίνησαν να κάνουν την τρίτη δόση. Στο Ισραήλ έχει εμβολιαστεί μόνο το 60,5% του πληθυσμού.» Δεν είναι η πρωταθλήτρια χώρα. Σε άλλες χώρες και μάλιστα της Ευρώπης (ψάξτε λίγο) μόνο στους εφήβους υπάρχει κάλυψη 75%. Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο. Εγώ αποχωρώ, αλλά όσοι μπαίνετε εδώ μέσα μην νομίζετε ότι διαβάζετε εκπαιδευτικούς. Κάθε λογής υπάρχει. Ανώνυμα γράφουμε όλοι. Ψάξτε καλύτερα! Μην εμπιστεύεστε κανέναν!
Πότε θα ισχύσει το πλαφόν για τα rapid??20 ευρώ ακατέβατα ζητάνε όπου κι αν τηλεφώνησα. Το υπουργείο ΔΕΝ συνεννοήθηκε με κανέναν. ΝΤΡΟΠΗ.