0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορουμε να βρουμε καπου αυτο το έγγραφο ?Αρ.Πρωτ.41606/Ε1/30-03-2020/ΥΠΑΙΘΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ,
Παράθεση από: giannisn1991 στις Απριλίου 11, 2020, 09:53:44 pmΜπορουμε να βρουμε καπου αυτο το έγγραφο ?Αρ.Πρωτ.41606/Ε1/30-03-2020/ΥΠΑΙΘΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Α/ΘΜΙΑΣ,
Μετά από έγγραφο του υπουργείου πηγαίνουν ανά κλάδο. ΠΕ 01 και ΠΕ02 ηταν μεχρι 31 Μαρτιου. ( αυτά λογικά εχουν περαστεί σε όλες τις δ/νσεις)ΠΕ03 έως ΠΕ78 μέχρι 13 Απριλίου και από ΠΕ80 έως ΠΕ91 καθώς και τους ΤΕ16 και λοποί ΤΕ,ΔΕ ήταν ως 22 Απριλίου και πήγε έως 24 Απριλίου.Όλα θα περαστούν, μη τρελαίνεσαι.
Μετά από έγγραφο του υπουργείου πηγαίνουν ανά κλάδο. ΠΕ 01 και ΠΕ02 ηταν μεχρι 31 Μαρτιου. ( αυτά λογικά εχουν περαστεί σε όλες τις δ/νσεις) ΠΕ03 έως ΠΕ78 μέχρι 13 Απριλίου και από ΠΕ80 έως ΠΕ91 καθώς και τους ΤΕ16 και λοποί ΤΕ,ΔΕ ήταν ως 22 Απριλίου και πήγε έως 24 Απριλίου.Όλα θα περαστούν, μη τρελαίνεσαι.
Συνάδελφε σε όλους έτσι ειναι..Σύντομα θα περασουν και τις υπόλοιπες ημέρες του Φεβρουαρίου για τη
Πράγματι φίλε velvet σήμερα περάστηκαν τα στοιχεία μου στον Ο.Π.Σ.Υ.Δ. (Δυτ Αττική). Απλά έχω μία απορία. Είμαι και ΠΕ86 και ΠΕ83 ως Ηλεκτρολόγος Μηχ και Μηχ Η/Υ. Το πεδίο γνώση Η/Υ είναι μη τικαρισμένο. Κατέθεσα τα πτυχίο μου αιτούμενος να μετρήσει ως γνώση Η/Υ μόνο για το κλάδο ΠΕ83, μιας και για τους ΠΕ86 δε μετράει, αλλά τίποτε.
Συνάδελφοι να ρωτήσω κι εγώ κάτι!Προϋπηρεσία, μέχρι ποια ημερομηνία περνάνε οι
Θέλουν να κάνουν τους πίνακες για την 1ΓΕ , επειδή μπορεί να μεταφέρετε η προυπηρεσία σε όλα τα πτυχία που έχει κάποιος ( να εχει π.χ και ΠΕ02 και ΠΕ60) και μπορεί να έκανε αίτηση σε αυτή την προκήρυξη. Μιας και δεν ξερουν ποιοι από αυτούς που έχουν πτυχία στη
Η διαδικασια παντως θα συνεχιστει. Ατομο απο το ΑΣΕΠ μου ειπε οτι αν περαστουν τα στοιχεια στον ΟΠΣΥΔ σε μια μερα το ασεπ τα βγαζει. Η ειδικη οταν ρωτησα για την καθυστερηση μου ειπανε οτι ειναι θεμα υπουργειο