0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δική μου γνώμη, είναι ότι δε θα αργήσει η στιγμή που ορισμένοι θα "ευγνωμονούν" την πανδημία, επειδή θα επιμορφωθουν οι εκπαιδευτικοί στην τηλεκπαίδευση. Επομένως δε θα είναι απαραίτητη η παρουσία τους στο σχολείο. Οι μαθητές θα "γλιτώσουν" από το πρωινό ξύπνημα και θα διαβάζουν;;;, όποτε και αν θέλουν.Γενικότερα, η εγκαθίδρυση της δικτατορίας του "κορωνοιου" στα πλαίσια του βιολογικού πολέμου, εξυπηρετεί ιδιαιτέρως τους Ευρωπαίους ηγέτες σε πολλά επίπεδα (το μόνο τους πρόβλημα θα είναι η κατάρρευση του συστήματος υγείας).Στα... "υπέρ" επίσης, υπάρχει το γεγονός ότι θα "γλιτώσει" το ελληνικό κράτος από αρκετές συντάξεις.
Εχεις αποδείξεις για όλα αυτά που αναφέρεις; Αν ναι να μας τις παρουσιάσεις για να γνωρίζουμε και εμεις οι αδαείς τι μας περιμενει, αν όχι σταμάτησε την τρομολαγνία και δώσε μας καποια χρήσιμη πληροφορία για τα προβλήματα με την εξ αποστάσεως διδασκαλία κλπ.
Ας σκεφτεί ο καθένας μόνος του συνάδελφε. Δεν είναι δύσκολο. Και δεν πρόκειται περί τρομολαγνειας, την οποία και απεχθάνομαι: "σκέφτομαι άρα υπάρχω". Τόσο απλό.
Καλά που δεν ζούμε στον Μεσαίωνα! Θα μας είχες κάψει, συναδέλφισσα. Προτείνω να αφήσετε τη συνωμοσιολογία που σας κάνει να φαίνεσθε τουλάχιστον "ψεκασμένους" και να το ρίξετε στη δουλειά, στην η- επικοινωνία, στη θέαση θεατρικών παραστάσεων και τόσων άλλων ωραίων που κυκλοφορούν πλέον ελεύθερα στο διαδίκτυο. Εγώ αν ήμουν Υπουργός Παιδείας θα έβγαινα και θα έλεγα στην κοινωνία: "Με συγχωρείτε, αυτοί μου τύχανε με αυτούς θα εργαστώ! Υπομονή! Δεν έχω προλάβει να κάνω αξιολόγηση ούτε ξέρω με ποιους τρόπους προσελήφθησαν όλοι αυτοί οι άνθρωποι ούτε τι προσόντα έχουν. Υπόσχομαι ότι θα μάθω..."
21.03.2020 - 18:46https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/316143_s-zaharaki-kanonika-i-enarxi-ton-panelladikonΣ. Ζαχαράκη: Κανονικά η έναρξη των ΠανελλαδικώνΌπως είπε η κ. Ζαχαράκη, «με την υπάρχουσα υπουργική απόφαση τα σχολεία θα ανοίξουν αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, ήτοι στις 28 Απριλίου», συμπληρώνοντας ότι «με τις 20 ημέρες μαθημάτων που μέχρι τότε θα έχουν χαθεί, δεν υπάρχει περίπτωση απώλειας του διδακτικού έτους, καθώς υπάρχουν μέτρα αναπλήρωσης των διδακτικών ωρών», όπως η επιμήκυνση της σχολικής χρονιάς και η μείωση της ύλης. Παράλληλα, όπως σημείωσε, με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει λόγος μετάθεσης της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων.«Μόνο αν ανασταλεί για πολύ παραπάνω θα προχωρήσουμε σε αλλαγή ημερομηνίας», δήλωσε χαρακτηριστικά.