0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γίνεται, λοιπόν, όλο και πιο σαφές ότι τα σχολεία θα ανοίξουν μόνο για τις Πανελλαδικές κι αν φυσικά δεν υπάρξει κάποιο πισωγύρισμα.
Σχετικά με τις Πανελλαδικές θα ήθελα να επισημάνω το εξής: μπορεί να μου εξασφαλίσει κάποιος ότι δεν θα αρρωστήσω από κορωνοϊό εξαιτίας της συμμετοχής μου στις Πανελλαδικές; Αν μάλιστα υποστώ οποιαδήποτε βλάβη κατά την συμμετοχή μου ως εργαζομένου στις Πανελλαδικές, ποιος θα εξασφαλίσει την οικογένειά μου την οποία συντηρώ με την εργασία μου; Εννοείται ότι το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά και για τις οικογένειές τους.
Αν δεν μηδενιστούν τα κρούσματα για κάποια περίοδο, το να πάμε σε Πανελλαδικές είναι επικίνδυνο, αυτή είναι η άποψή μου. Εξάλλου, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε σχετικά με την μεταδοτικότητα του ιού με την ζέστη. Ναι, είχε πει η Γιαμαρέλλου ότι μειώνεται η μεταδοτικότητα, αλλά η ίδια είχε πει ότι θα πάει να κοινωνήσει....
Κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει τίποτα. Όπως κάθε χειμώνα, κανείς δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα κολλήσει ο εκπαιδευτικός ιώσεις, γρίπη κλπ. Από την άλλη, μέσα στον Ιούλιο, με 35+ ζέστη και υπεριώδη ακτινοβολία στο φουλ, είναι απίθανο να υπάρχουν κρούσματα, ή να είναι σποραδικά και ελάχιστα. Η μετάδοση όλων των άλλων γνωστών κορονοϊών, όπως και άλλων κατηγοριών ιών, είναι ελάχιστη την καλοκαιρινή περίοδο, και το ίδιο αναμένουν και για τον συγκεκριμένο.Προσωπικά δεν θα φοβόμουν τίποτα για το καλοκαίρι.
Το interpolation (προεκτείνουμε ό,τι συνέβαινε, ΚΑΙ ότι θα συμβαίνει) ΔΕ συμβαίνει πάντοτε.
Ο χρόνος θα δείξει. Απλά παρόμοιοι μικροοργανισμοί αντιδρούν συνήθως με όμοιο τρόπο σε εξωτερικές συνθήκες.
https://www.protothema.gr/greece/article/995343/supsas-gia-koronoio-eimaste-sto-v-imihrono-anisuhia-gia-tis-esties-upermetadosis/