0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να καθίσουμε να κάνουμε σύγχρονη ή ασύχρονη διδασκαλία στους μαθητές που δε θα έχουν επιλέξει να πάνε στα σχολεία. Αλλιώς, δεν υπάρχει περίπτωση.
Ακριβώς δύο εβδομάδες μάθημα θα κάνει κάθε παιδί, αφού από 18 Μαΐου μέχρι 12 Ιουνίου είναι 4 οι εβδομάδες.Μπορεί να διατηρηθεί το πρόγραμμα που έχει ήδη κάθε σχολείο, χωρίς να χρειάζεται να γίνεται η εναλλαγή κάθε εβδομάδα.Τα παιδιά θα έρχονται μέρα παρά μέρα και μέσα σε 2 εβδομάδες θα έχουν κάνει όλα ακριβώς τα ίδια μαθήματα.Έτσι, οι καθηγητές που πηγαίνουν σε περισσότερα σχολεία δεν θα έχουν πρόβλημα να τηρήσουν το πρόγραμμά τους.
Πώς θα εφαρμοστεί αυτό που γράφετε, συνάδελφοι, αφού το Υπουργείο κινείται στην παρακάτω κατεύθυνση;"Συγκεκριμένα, οι τάξεις αναμένεται να «σπάσουν» σε μικρά τμήματα, με τους μισούς μαθητές να κάνουν μάθημα τη μία μέρα και τους άλλους μισούς την άλλη, ενώ το σχολικό έτος σε Γυμνάσια και Λύκεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουνίου, όπως είπε." [Από το alfavita].
5 μέρες η εβδομάδα. Αυτός που τη μια βδομάδα θα κάνει μάθημα Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, την επόμενη θα κάνει Τρίτη-Πέμπτη...
Τις ώρες που δεν δουλέψαμε, αλλά πληρωθήκαμε, δεν τις υπολογίζει κανείς. Συνεχίζετε με συντονισμένο τρόπο να προσβάλετε την αξιοπρέπεια κάθε εκπαιδευτικού. Σας αναστάτωσε η ιδέα και μόνο για υπερωρίες! Δεν καταλαβαίνω πραγματικά την αντιμετώπιση του όλου ζητήματος από μερικούς.Τόσο πολύ τους έχει βαλτώσει η μονιμότητα και η βολή που τους εξασφαλίζει. Είμαστε στην υπηρεσία του κράτους. Είμαστε εκεί που πρέπει για τους μαθητές μας. Χωρίς να κοιτάζουμε ρολόι. Έχω κατηγορηθεί ότι λοιδορώ τους εκπαιδευτικούς. Να κοιταχτούν κάποιοι στον καθρέφτη. Σύγχρονη και ασύγχρονη και παρουσία στα σχολεία και ό,τι χρειαστεί θα κάνουμε. Το έλλειμμα της γνώσης είναι τεράστιο από αυτούς τους μήνες αδράνειας. Για κάποια παιδιά, για εκείνα των χαμηλών εισοδημάτων, για τα οποία υποτίθεται ότι όλοι κόπτονται, είναι η μοναδική τους λύση το δημόσιο σχολείο. Η μόνη! Θα "ρισκάρουμε" για εκείνα τα παιδιά, αξίζει... κι αν ανήκουμε ή μαθητές μας ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, υπάρχουν λύσεις: εξ αποστάσεως. Ήρθε για να μείνει στη σχολική ζωή πια. Και καλώς!
Τις ώρες που δεν δουλέψαμε, αλλά πληρωθήκαμε, δεν τις υπολογίζει κανείς. Συνεχίζετε με συντονισμένο τρόπο να προσβάλετε την αξιοπρέπεια κάθε εκπαιδευτικού. Σας αναστάτωσε η ιδέα και μόνο για υπερωρίες! Δεν καταλαβαίνω πραγματικά την αντιμετώπιση του όλου ζητήματος από μερικούς.Τόσο πολύ τους έχει βαλτώσει η μονιμότητα και η βολή που τους εξασφαλίζει. Είμαστε στην υπηρεσία του κράτους.
Είμαστε εκεί που πρέπει για τους μαθητές μας. Χωρίς να κοιτάζουμε ρολόι. Έχω κατηγορηθεί ότι λοιδορώ τους εκπαιδευτικούς. Να κοιταχτούν κάποιοι στον καθρέφτη. Σύγχρονη και ασύγχρονη και παρουσία στα σχολεία και ό,τι χρειαστεί θα κάνουμε. Το έλλειμμα της γνώσης είναι τεράστιο από αυτούς τους μήνες αδράνειας. Για κάποια παιδιά, για εκείνα των χαμηλών εισοδημάτων, για τα οποία υποτίθεται ότι όλοι κόπτονται, είναι η μοναδική τους λύση το δημόσιο σχολείο. Η μόνη! Θα "ρισκάρουμε" για εκείνα τα παιδιά, αξίζει... κι αν ανήκουμε ή μαθητές μας ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, υπάρχουν λύσεις: εξ αποστάσεως. Ήρθε για να μείνει στη σχολική ζωή πια. Και καλώς!
Στην υπηρεσία του κοινοβουλευτικού κράτους είσαι και φαίνεσαι.Εγώ στην υπηρεσία του κοινοβουλευτικού κράτους είμαι μόνο και μόνο επειδή πληρώνομαι.Και θέλω και τις υπερωρίες μου.Αν νομίζουν οι εξουσιαστές ότι θα διδάσκω τις ανύπαρκτες πριγκίπισσές τους δωρεάν είναι γελασμένοι!Μόνο για την δημοκρατία δουλεύω χωρίς να πληρώνομαι.Σύγχρονη και ασύγχρονη αλλά με τι όρους;Με τους όρους του χαφιέ και του μεγάλου αδελφού να μας παρακολουθεί όλους;Τα παιδιά των χαμηλών εισοδημάτων, πρέπει να τα διδάξουμε πως θα ξεφύγουν από τον μεγάλο αδελφό, όχι πως θα πέσουν στην αγκαλιά του.
Και στο ενδιάμεσο της κάθε εβδομάδας;