0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
jim jian Απάντηση 1 Ναι Απάντηση 2 Όχι, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να συμπληρώσεις τις 21 ώρες με άλλο τρόπο, δηλαδή είτε να αναλάβεις μαθήματα παλαιότερων συναδέλφων ώστε να έχουν μειωμένο,είτε με κάποια γραμματειακή υποστήριξη εντός σχολείου.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ για να μου βάζουν το μισθό στην τράπεζα?Τίνος αρμοδιότητα είναι, γιατί στο σχολείο δεν έβγαλα άκρη και δεν αντέχω άλλο την ταλαιπωρία αφού είμαι η μόνη αναπληρώτρια στο σχολείο και πρέπει να τα κάνω όλα μόνη μου!
Παράθεση από: Ange στις Νοεμβρίου 15, 2007, 10:24:02 pmjim jian Απάντηση 1 Ναι Απάντηση 2 Όχι, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να συμπληρώσεις τις 21 ώρες με άλλο τρόπο, δηλαδή είτε να αναλάβεις μαθήματα παλαιότερων συναδέλφων ώστε να έχουν μειωμένο,είτε με κάποια γραμματειακή υποστήριξη εντός σχολείου.Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ για να μου βάζουν το μισθό στην τράπεζα?Τίνος αρμοδιότητα είναι, γιατί στο σχολείο δεν έβγαλα άκρη και δεν αντέχω άλλο την ταλαιπωρία αφού είμαι η μόνη αναπληρώτρια στο σχολείο και πρέπει να τα κάνω όλα μόνη μου! Απορια... Δηλαδη αν 2 αναπληρωτες αναλαβουν υπηρεσια την ιδια ημερα και εχει ο ενας 24 ωρες ενω ο αλλος 16, στο τελος της σχολικης χρονιας, κοιταζοντας τον πινακα διορισμων, θα εχουν ακριβως τα ιδια μορια προυπηρεσιας? Επισης οι αποδοχες ειναι οι ιδιες και για τους 2?
Προς peo6:Τα μόρια είναι τα ίδια.Απλώς ο αναπληρωτής της
Παράθεση από: apuleius στις Νοεμβρίου 15, 2007, 05:40:47 pmΤι γίνεται ρε παιδιά με τις πληρωμές ημών των αναπληρωτών; Δεν κουνιέται φύλλο....Έχει ακούσει κανείς τίποτα;Κάποιος μου είπε ότι πάντα οι πρώτοι μισθοί των αναπληρωτών πέφτουν γύρω στις 15 του Δεκέμβρη. Ισχύει; Και μια ακόμα απορία: οι αναπληρωτές δικαιούνται ολόκληρα τα δώρα των Χριστουγέννων και του Πάσχα ή μόνο ένα μέρος τους;Εγώ προσελήφθην 17/10 και χθες μου έδωσαν τις καταστάσεις μισθοδοσίας.Τα χρήματα δεν τα βάζουν στην τράπεζα και θα πρέπει να πηγαίνω να τα παίρνω από τη ΔΟΥ.Ρώτησε το διευθυντή του σχολείου ή τον υπεύθυνο για τη μισθοδοσία αν έχουν πάει στο σχολείο οι καταστάσεις.Πίεσε τους λίγο,δεν παθαίνουν τίποτε.Το πιστοποιητικο υγείας το εχεις καταθέσει?Αν όχι,τότε πρέπει να το κάνεις το συντομότερο.Τα διοριστήρια τα πήρες στα χέρια σου?
Τι γίνεται ρε παιδιά με τις πληρωμές ημών των αναπληρωτών; Δεν κουνιέται φύλλο....Έχει ακούσει κανείς τίποτα;Κάποιος μου είπε ότι πάντα οι πρώτοι μισθοί των αναπληρωτών πέφτουν γύρω στις 15 του Δεκέμβρη. Ισχύει; Και μια ακόμα απορία: οι αναπληρωτές δικαιούνται ολόκληρα τα δώρα των Χριστουγέννων και του Πάσχα ή μόνο ένα μέρος τους;
Kι εγώ χθές είδα τη μισθολογική μου κατάσταση Νοεμβρίου . Το ποσό είναι στα 1177 Ευρώ καθαρά.Όπως φαίνεται, σ' εμάς παρακρατούν λιγότερο φόρο.
stenies, τώρα έχω ΜΚ 17, αλλά πληρώθηκα με ΜΚ 18. Τα οφειλομενα ποσά θα τα πάρω αναδρομικά. Οι διαφορές στους μισθούς των αναπληρωτών με ίδιο ΜΚ , ίδια οικογενειακή κατάσταση κλπ. οφείλονται στις διαφορές που υπάρχουν στην παρακράτηση φόρου από δευτεροβάθμια σε δευτεροβάθμια.