0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα με 16 μορια μου ηρθε ενα χαρτι που οριζει ΜΚ 18..κ οταν ρωτησαν μου ειπαν στο σχολειο οτι θα αναγνωριστει αργοτερα η προυπηρεσια κ θα παω ΜΚ 17..(αυτο το χαρτι ειναι η ΥΔΕ ; )
ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ;ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ . ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ;
η αλλαγη Μ.Κ. γινεται αυτοματα μονο στους μονιμους..οι αναπληρωτες την κανουν μονοι τους και -δυστυχως- η μισθολογικη αλλαγη ξεκινα απο την ημερομηνια υποβολης της αιτησης...αναδρομικα σε περιπτωση καθυστερημενης υποβολης ΔΕΝ προβλεπονται...ελλαδαρα!!
Παράθεση από: golum στις Οκτωβρίου 13, 2009, 04:37:51 pmη αλλαγη Μ.Κ. γινεται αυτοματα μονο στους μονιμους..οι αναπληρωτες την κανουν μονοι τους και -δυστυχως- η μισθολογικη αλλαγη ξεκινα απο την ημερομηνια υποβολης της αιτησης...αναδρομικα σε περιπτωση καθυστερημενης υποβολης ΔΕΝ προβλεπονται...ελλαδαρα!!Θα με επιτρέψεις να διαφωνήσω. Στη Λακωνία πέρισυ μας άλλαξαν το κλιμάκιο από μόνοι τους, δεν χρειάστηκε κάποια αίτηση, αν και τους ενόχλησα την ημερομηνία που ήταν να αλλάξει το κλιμάκιο μου.Ενδεχομένως να ποικίλει η διαδικασία από Δ/θμια σε Δ/θμια
Για την αλλαγή από το εισαγωγικό μισθολογικό κλιμάκιο (Μ.Κ.18) στο επόμενο (Μ.Κ.17), ο χρόνος προϋπηρεσίας του 1 έτους που απαιτείται υπολογίζεται σε 12 μήνες προϋπηρεσίας ή σε ημέρες προϋπηρεσίας; Στην περίπτωση που για την αλλαγή λαμβάνονται υπόψη ημέρες προϋπηρεσίας πόσες είναι ακριβώς αυτές;