0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: musk στις Οκτωβρίου 13, 2009, 08:20:52 pmΓια την αλλαγή από το εισαγωγικό μισθολογικό κλιμάκιο (Μ.Κ.18) στο επόμενο (Μ.Κ.17), ο χρόνος προϋπηρεσίας του 1 έτους που απαιτείται υπολογίζεται σε 12 μήνες προϋπηρεσίας ή σε ημέρες προϋπηρεσίας; Στην περίπτωση που για την αλλαγή λαμβάνονται υπόψη ημέρες προϋπηρεσίας πόσες είναι ακριβώς αυτές; Αν κατάλαβα καλά το ερώτημά σου, για να αλλάξεις ΜΚ από 18 σε 17, θα πρέπει να έχεις 12 μήνες καθαρής προϋπηρεσίας (για τους αναπληρωτές) ή 12 μήνες υπηρεσίας (για τους μόνιμους).
Για την αλλαγή από το εισαγωγικό μισθολογικό κλιμάκιο (Μ.Κ.18) στο επόμενο (Μ.Κ.17), ο χρόνος προϋπηρεσίας του 1 έτους που απαιτείται υπολογίζεται σε 12 μήνες προϋπηρεσίας ή σε ημέρες προϋπηρεσίας; Στην περίπτωση που για την αλλαγή λαμβάνονται υπόψη ημέρες προϋπηρεσίας πόσες είναι ακριβώς αυτές;
Πληρωθήκατε οι αναπληρωτές; Εγώ προσελήφθην με την 'α φάση και δεν έχω πληρωθεί...
επίσης εγω δεν χρειάστηκε να κάνω αίτηση για να μου αναγνωριστει το ΜΚ17
Ξέρω πως θα πάρω 2 μισθούς μαζί σε 15 μέρες, τέλη Οκτωβρίου δηλαδή.Απλώς ρωτάω αν υπάρχουν κάποιοι που πληρώθηκαν ήδη το Σεπτέμβρη.