0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α' φάση,
Παράθεση από: bikini στις Νοεμβρίου 02, 2009, 08:26:29 amΑ' φάση,
Καλησπέρα σε όλους!καλή σχολική χρονιά!θα ήθελα να απευθύνω μία ερώτηση στους φιλολόγους με μεταπτυχιακό που δουλεύουν σε τμήματα ένταξης ή σε ειδικά σχολεία : εγκρίθηκε η αίτησή σας από το ΠΥΣΔΕ της περιοχής όπου εργάζεστε το επίδομα για τις μεταπτυχιακές σας σπουδές; Προσωπικά εργάζομαι στη β' αρτας και δεν ενεκρίθη, παρόλο που πέρσι το έπαιρνα κανονικά από την Αιτ/νία και φυσικά είναι συναφές με τη δουλειά μου. Παρακαλώ γράψτε μου από ποια δευτεροβάθμια.Τέλος, θα ήθελα να με διαφωτίσει αν κάποιος γνωρίσει τι θα πρέπει να κάνω για να μου εγκριθεί; Αρκεί μια απλή ένσταση προς το ΠΥΣΔΕ; και από μένα μόνο προσωπικά ή πρέπει να κινηθώ νομικά;Σας ευχαριστώ
Παράθεση από: mitsy στις Νοεμβρίου 02, 2009, 06:48:18 pmΚαλησπέρα σε όλους!καλή σχολική χρονιά!θα ήθελα να απευθύνω μία ερώτηση στους φιλολόγους με μεταπτυχιακό που δουλεύουν σε τμήματα ένταξης ή σε ειδικά σχολεία : εγκρίθηκε η αίτησή σας από το ΠΥΣΔΕ της περιοχής όπου εργάζεστε το επίδομα για τις μεταπτυχιακές σας σπουδές; Προσωπικά εργάζομαι στη β' αρτας και δεν ενεκρίθη, παρόλο που πέρσι το έπαιρνα κανονικά από την Αιτ/νία και φυσικά είναι συναφές με τη δουλειά μου. Παρακαλώ γράψτε μου από ποια δευτεροβάθμια.Τέλος, θα ήθελα να με διαφωτίσει αν κάποιος γνωρίσει τι θα πρέπει να κάνω για να μου εγκριθεί; Αρκεί μια απλή ένσταση προς το ΠΥΣΔΕ; και από μένα μόνο προσωπικά ή πρέπει να κινηθώ νομικά;Σας ευχαριστώΜου τη δίνει που ο καθένας κάνει ό,τι του ρθει στο κεφάλι. mitsy εμένα το εγκρίνανε αμέσως όπως κ πέρυσι.Και δεν έχει να κάνει με την ειδικότητα.Και όλοι οι φίλοι μου που είναι σε άλλους κλάδους παίρνουν κανονικά τα 45 ε.Ρωτα πρώτα ποιος είναι ο λόγος που δεν το έκαναν δεκτό για να τους απαντήσεις ανάλογα.
συνάδελφοι, οι άνθρωποι είναι ό,τι να'ναι!!!το υπουργείο γέλασε!και τους αποκάλεσε ανενημέρωτους!και με βάζει στη διαδικασία να τρέχω να κάνω ένσταση λες και έχω το χρόνο και την όρεξη να τρέχω από τα χωριά στα οποία εργάζομαι επειδή είναι άσχετοι!κατάλαβες;;;;;θα τους τα πω από κοντά ένα χεράκι!!!!!
Παράθεση από: mitsy στις Νοεμβρίου 03, 2009, 01:50:26 pmσυνάδελφοι, οι άνθρωποι είναι ό,τι να'ναι!!!το υπουργείο γέλασε!και τους αποκάλεσε ανενημέρωτους!και με βάζει στη διαδικασία να τρέχω να κάνω ένσταση λες και έχω το χρόνο και την όρεξη να τρέχω από τα χωριά στα οποία εργάζομαι επειδή είναι άσχετοι!κατάλαβες;;;;;θα τους τα πω από κοντά ένα χεράκι!!!!!σε ποιο τηλεφωνο πηρες στο υπουργειο για να ρωτησεις;