0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aeee στις Δεκεμβρίου 09, 2009, 02:41:47 pmαναπληρώτρια από 27 Οκτωβρίου και δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα, όταν ρωτήσαμε μας είπαν από την ΕΛΜΕ ότι δεν ξέρουν τίποτα.έχει πληρωθεί κανέις άλλος από αυτό τη φάση;;;; Γνωρίζει μήπως κάποιος κάτι;; Ευχαριστώαναπληρώτρια από 26-10. μου είπαν θα πληρωθώ στις 30-12 (οι λίγες μέρες του οκτώβρη + νοέμβρης +δεκέμβρης + δώρο χριστουγέννων περίπου 150 ευρώ). είδα το ποσό στην κατάσταση και είναι 1218 ευρώ το μήνα. (μ.κ. 18, άγαμη, άτεκνη κλπ) λίγα δεν είναι?
αναπληρώτρια από 27 Οκτωβρίου και δεν έχουμε πληρωθεί ακόμα, όταν ρωτήσαμε μας είπαν από την ΕΛΜΕ ότι δεν ξέρουν τίποτα.έχει πληρωθεί κανέις άλλος από αυτό τη φάση;;;; Γνωρίζει μήπως κάποιος κάτι;; Ευχαριστώ
ola mazi 1218????apokleietai!!!!!!!!!pio polla tha pareis !!
αναπληρώτρια από 26-10. μου είπαν θα πληρωθώ στις 30-12 (οι λίγες μέρες του οκτώβρη + νοέμβρης +δεκέμβρης + δώρο χριστουγέννων περίπου 150 ευρώ). είδα το ποσό στην κατάσταση και είναι 1218 ευρώ το μήνα. (μ.κ. 18, άγαμη, άτεκνη κλπ) λίγα δεν είναι?
Παράθεση από: sparos στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 07:26:54 pmola mazi 1218????apokleietai!!!!!!!!!pio polla tha pareis !!Ρε συ sparos!... Η tsounga το γράφει ξεκάθαρα:Παράθεση από: tsounga στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 07:23:53 pmαναπληρώτρια από 26-10. μου είπαν θα πληρωθώ στις 30-12 (οι λίγες μέρες του οκτώβρη + νοέμβρης +δεκέμβρης + δώρο χριστουγέννων περίπου 150 ευρώ). είδα το ποσό στην κατάσταση και είναι 1218 ευρώ το μήνα. (μ.κ. 18, άγαμη, άτεκνη κλπ) λίγα δεν είναι?
οι αναπληρωτές παίρνουν 14ο μισθό;;;;το δώρο πως υπολογίζεται;;; ευχαριστώ
Οι αναπληρωτές παίρνουν την αναλογία για τα δώρα, το επίδομα άδειας και την άδεια.Αν εννοείς το δώρο Χριστουγέννων, όποιος εργάζεται 8 μήνες, από Μάϊο μέχρι Δεκέμβριο παίρνει ολόκληρο το δώρο. Αν εργαστεί λιγότερο χρονικό διάστημα δικαιούται την αναλογία του δώρου.
Παράθεση από: jak13 στις Δεκεμβρίου 15, 2009, 09:38:25 pmΟι αναπληρωτές παίρνουν την αναλογία για τα δώρα, το επίδομα άδειας και την άδεια.Αν εννοείς το δώρο Χριστουγέννων, όποιος εργάζεται 8 μήνες, από Μάϊο μέχρι Δεκέμβριο παίρνει ολόκληρο το δώρο. Αν εργαστεί λιγότερο χρονικό διάστημα δικαιούται την αναλογία του δώρου.οι μήνες πρέπει να είναι συνεχόμενοι;;; οι καλοκαιρινοί μήνες που μπαίνουμε στο ταμείο ανεργέιας δηλαδή μας στερούν ολοκληρο το δώρο;;;
Και εγώ πρώτη φορά είμαι αναπληρώτρια με κάλεσαν 23/10 και πληρώθηκα σήμερα για Οκτώβριο-Νοέμβριο και δώρο 1677 ευρώ γιατί τέτοιεσ διαφορεσ?