0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν πρέπει να υπάρχει στο σημείωμα αποδοχών το επίδομα διδακτικής προετοιμασίας???Δώρο Χριστουγέννων πάντως με ημερομηνία πρόσληψης 3/10 είναι 150 euro
Εγω εκανα αναληψη υπηρεσιας στις 25/10 στο νομο Φωκιδας.Ενω εχει έρθει το διοριστήριό μου στο σχολειο κ η υπουργική αποφαση στην Πρωτοβάθμια από μέσα Νοεμβρίου (τουλάχιστον έτσι μου είπαν), ακόμα δεν έχω πληρωθεί και ούτε μου έχουν βάλει το δώρο Χριστουγέννων....
Παράθεση από: marina21 στις Δεκεμβρίου 20, 2007, 11:57:18 pmΔεν πρέπει να υπάρχει στο σημείωμα αποδοχών το επίδομα διδακτικής προετοιμασίας???Δώρο Χριστουγέννων πάντως με ημερομηνία πρόσληψης 3/10 είναι 150 euroόχι marina21, εγώ με ημερομηνία πρόσληψης 3/10 πήρα δώρο Χριστουγέννων 208 ευρώ (αν θυμάμαι τώρα καλά). Και έκανα και 1 μέρα απεργία.
Καλώς....Αν παίζει ρόλο και το επίδομα παραμεθόριας περιοχής....Παίρνω 50 euro. Ξέρει κανείς πώς βγαίνει το δώρο των Χριστουγέννων?
Εφ'όσον λοιπόν αυτό το δώρο ισχύει για 240 μέρες, άρα εγώ για 62 εργάσιμες μέρες θα έπρεπε να πάρω 193 euro.Σωστά? Μήπως μας κλέβουν ?