0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει ανοίξει το σύστημα του ΟΠΣΥΔ. Μπαίνω ιστορικό αιτήσεων--->επιλογές αίτησης και επιλέγω ''αίτηση ανάκλησης απόσπασης'' αλλά δε με αφήνει να προχωρήσω βγάζοντας ένδειξη Δεν μπορείτε να υποβάλετε αίτηση Ανάκλησης Απόσπασης καθώς δεν ανήκετε στη λίστα με όσους έχουν αποσπαστεί γι' αυτόν τον τύπο αίτησης. Τι άκυρο είναι αυτό!Αντιθέτως, μου δίνει επιλογές να καταχωρήσω αίτηση για ένσταση ή επανεξέταση Έχει και κάποιος/α άλλος/η το ίδιο πρόβλημα;;
Λάθος
Υπάρχει περίπτωση να έχουν πάει συνάδελφοι στη ββαθμια και να περισσεύουν μετά κ να τους διαθέσουν στην αβαθμια . και πότε θα γινει αυτό μαζί με τους υπόλοιπους που εχουν διατεθεί κατευθείαν στην αβαθμια;;Δεν είναι σαν να ακυρώνουν τον εαυτό τους;;;
Όπως όλα σε αυτή τη χώρα... από Δευτέρα!
Ελπίζω όχι, γιατί φοβάμαι πως σε αυτή την περίπτωση το πιθανότερο είναι να τοποθετηθούν πρώτοι αυτοί που διατέθηκαν απευθείας στην α/θμια και μετά όσοι "κατέβουν" από την β/θμια, στα εναπομείναντα κενά...
Καλημέρα! Τώρα ξαναμπήκα και μου δίνει πλέον τη δυνατότητα να κάνω αίτηση και για ανάκληση!Στην αιτιολογία θα γράψω ότι πήρα βελτίωση και δεν επιθυμώ πια απόσπαση, αναφέροντας και την πράξη του ΠΥΣΔΕ στην οποία αναγράφεται το όνομά μου στη νέα μου οργανική.
Με βαση τα κενα και τα ατομα που "ηρθαν με μορια" ειναι καπως δυσκολο να πηγαν 4 ΠΕ86 στη ΔΔΕ ΚιλκιςΑρα υποθετω οτι περιλαμβανει και ΠΕ86 που απο ΔΔΕ αποσπαστηκαν σε ΔΠΕ
Γίνεται, ανάλογα με τις ανάγκες. Επίσης μπορεί να σου δώσει λίγες ώρες β’θμια και διάθεση τις υπόλοιπες α’θμια
Τελικά ήταν όντως 4 ΠΕ86 που πήγαν ΔΔΕ Κιλκίς και όχι ΔΠΕ.
Πωπω, αυτό είναι το χειρότερο σενάριο...