0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πήρα την πολυπόθητη βελτίωση φέτος και μετά από μερικές βδομάδες βλέπω με έκπληξη ότι μου έχουν δώσει και απόσπαση!Εννοείται πως έστειλα άμεσα αίτηση ανάκλησης απόσπασης μέσα από τη φόρμα του ΟΠΣΥΔ.Όσοι λοιπόν περιμένουμε να εξεταστεί η αίτηση ανάκλησης απόσπασης και ενώ εχώ έχουν βγει τα λειτουργικά κενά στη Διεύθυνση όπου ανήκω οργανικά (και στην οποία θέλω να υπηρετήσω) όπως και στη Διεύθυνση της απόσπασης, τι κάνουμε;; Οεο!
Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς είναι δυνατόν ενώ δεν πήρα απόσπαση στο ΠΥΣΔΕ που ζητούσα, να τοποθετούν σ’αυτό το ΠΥΣΔΕ αναπληρωτή πλήρους ωραρίου;;;
Πρώτη φορά παίρνω απόσπαση και αναρωτιέμαι... και τις άλλες χρονιές τέτοιο ήταν το χάλι; Δεν έχουμε τοποθετηθεί ακόμα και πήρε και αναπληρωτές! Αρκετούς στην ειδικότητά μου ΠΕ02. Τώρα συνεδριάζει το ΠΥΣΔΕ για να δώσει τα κενά!!! Έλεος δηλαδή. Έπρεπε να γίνουν οι προσλήψεις αναπληρωτών για να δραστηριοποιηθούν; Κανονικά εμείς δεν τοποθετούμαστε πρώτοι; Υπάρχει περίπτωση να μας βάλουν όλους μαζί; Τι λέτε οι πιο παλιοί; Ελπίζω πώς όχι. Γιατί πώς θα γίνει; Με άλλο τρόπο υπολογίζονται τα δικά μας μόρια και άλλο των αναπληρωτών πια.