0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι μάλλον έγινε μπέρδεμα, ίσως μπερδεύτηκαν και στη δευτεροβάθμια, εγώ μιλάω για την ειδική άδεια σε ευπαθείς ομάδες (είμαι έγκυος) άρα δεν θα υπολογιστεί το 4/1 και δεν θα χάσω την κανονική άδεια και άρα το επίδομα μη ληφθείσης αδείας; να το πω στο διευθυντή τότε να μην αρχίσει να μου "πατάει" άδειες..
Φυσικά και να το πείς - δώσεις χαρτιά . Είσαι ευπαθής ομάδα . Με το καλό το μωράκι να έρθει και μην ξεχάσεις το -50% μείωση εισφορών στον κλάδο σύνταξης (2 μήνες μετά τον τοκετό αρχίζει και διαρκεί για ένα έτος) . Αίτηση στην ΔΔΕ .
Θα ήθελα να ρωτήσω αν τελικά κάποιος πήρε κάποια σαφή απάντηση για την περίπτωση των μαθητών δημοτικών και νηπιαγωγείων που δεν θα πανε σχολείο λόγω δήλωσης για ευπαθή ομάδα; Θα χορηγηθεί τελικά άδεια; Από ότι είδα στους ιδιωτικούς υπαλλήλους είναι σαφές ότι χορηγείται!
Καλησπέρα. Κάποιος που παίρνει την άδεια ευπαθών ομάδων covid 19 μπορεί να δουλεύει εξ αποστάσεως (πχ e-me), ή από τη στιγμή που παίρνει άδεια δεν δουλεύει;
Αυτο που οι διευθυντες δεν ξερουν και πολλες φορες ουτε οι προισταμενοι και πρεπει εμεις να τους παμε νομους και εγκυκλιους ειναι το καλυτερο