0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μπούμε σε τέτοιες λογικές τότε όλοι καθόμασταν 2 μήνες όλη την εβδομάδα και έρεε για μας άφθονο χρήμα!!Πώς αποδεικνύεται ποιοι έκαναν τηλεκπαίδευση, με ποιον τρόπο και πόσες ώρες αφιέρωσαν γι'αυτό??Όταν κάποιος θυμωμένος Πορτοσάλτε μας θεωρήσει όλους αργόσχολους ασυνείδητους και "πάνω στην οργή του" ζητήσει στάση πληρωμών για όλους να μην αρχίσει κανείς τη γκρίνια λοιπόν.
Ξέρεις κάποιον να το κάνει; Το γράφει κάπου ότι πρέπει να το κάνουν αυτό;
Συναδέλφισα πρέπει κάποτε να αποφασίσεις.......τι από όλα ισχύει και πως ισχύει; Πχ.Παράθεση από: gia 96 στις Μαΐου 14, 2020, 10:34:07 pmΝα τον "δουλέψει" τον Δ/ντή, όπως κάνει κι αυτός. Δηλ. να παίρνει κάθε βδομάδα 2-3 μέρες αναρρωτικές άδειες: μια πονάει η μέση, μια γαστρεντερίτιδα, μια γυναικολογικό θέμα..., θα περάσουν αυτές οι βδομάδες...[/quote ]Συνάδελφε αφενός κουράζεις με την εμμονική και συνεχή παράθεση παλαιών μηνυμάτων συγκεκριμένου μέλους κι αφετέρου έχει απαντηθεί το ερώτημά σου. Στο δεύτερο μήνυμά της η gia 96 μιλά για συνάδελφο που δε φέρθηκε έντιμα και ξάστερα ο διευθυντής οπότε λέει κάνε κι εσύ το ίδιο απέναντί του. Μην το συγχέεις, λοιπόν, με τα τελευταία μηνύματα της κουβέντας.
Να τον "δουλέψει" τον Δ/ντή, όπως κάνει κι αυτός. Δηλ. να παίρνει κάθε βδομάδα 2-3 μέρες αναρρωτικές άδειες: μια πονάει η μέση, μια γαστρεντερίτιδα, μια γυναικολογικό θέμα..., θα περάσουν αυτές οι βδομάδες...[/quote ]
Άλλο ο συνάδελφος που γράφει με το θυμικό κι αυθόρμητα και μπορεί να πει και δυο κουβέντες παραπάνω αστάθμητες κι άλλο ο δημοσιογράφος που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία κι εν πλήρει αταραξία.
Για γραπτο λογο μιλαμε. Ποιο θυμικο; Με το θυμικο κι αυθορμητα θα αρχισω κι εγω να βριζω και θα με δικαιολογησετε; Ο καθενας εχει ολο το χρονο να σκεφτεται αυτα που γραφει. Και οπως ειπαν κι αλλα μελη ο δημοσιογραφος πληρωνεται γι αυτο. Αυτη τη δουλεια ανελαβε να κανει. Αλλα με τετοιους "συναδελφους" θα χασει κι ο δημοσιογραφος τη δουλεια του στο τελος. Σα δε ντρεποσαστε. Εδω θα ειμαστε να δουμε τι θα λετε οταν οντως θα κοπουν ολοι οι μισθοι του χρονου.
Αν είναι αποφασισμένο να κοπούν οι μισθοί θα γίνει. Δεν εξαρτάται απ' το τι θα γράψω εγώ ή ο οποιοσδήποτε στο... pde. Μην παραλογίζεσθε.
Τι μου θύμησες... Απ' τις κορυφαίες αναρτήσεις μου! Ίσως κι η καλύτερη.
Μα οι μονογονεϊκές οικογένειες δεν δικαιούνται άδεια ειδικού σκοπού;