0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι πέρασαν ήδη συνέντευξη θα σας πουν, αν τους έβαλαν τον βαθμό στην ηλεκτρονική αίτηση.Αν καο δε βλέπω καθόλου σχόλια, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από εκπαιδευτικούς για πειραματικα. Οι κενες θέσεις είναι πολλές περισσότερες από όσους έκαναν αίτηση για θητεια. Θα βγει και νέα προσκληση για αποσπάσεις και θα πάρουν και αναπληρωτες. Δεν υπάρχουν κίνητρα για τα πειραματικα. Ο menandros που είπε ότι πέρασε από συνέντευξη ίσως μας πει αν φαίνεται ο βαθμός του στο gov.
Διαφωνώ με το θεσμό των προτύπων σχολείων. Οι λίγοι και εκλεκτοί στα υποτιθέμενα καλά σχολεία και οι πολλοί στα υποβαθμισμένα σχολεία της γειτονιάς.....
Η ενημέρωση για τα μόρια της συνέντευξης γίνεται πριν ολοκληρωθούν όλες οι συνεντεύξεις;
Έλα μωρέ, ποια καλά σχολεία; Τα ίδια με τ' άλλα είναι. Ίδιοι καθηγητές, ίδιοι μαθητές. Σανός δήθεν αριστείας για δεξιούληδες ψηφοφόρους που την έχουν δει μαντάμ ντε Πομπαντούρ.
Γενικά στα σχολεία στα οποία τα παιδιά μπαίνουν με εξετασεις υπάρχει μια ατμόσφαιρα την οποία διαμορφώνουν πρωτίστως οι γονείς. Γιατί ας μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά ικανοποιούν τις βλέψεις και φιλοδοξίες των γονέων τους ....
Προς το παρόν δεν έχουν περαστεί μόρια από τη συνέντευξη, παρόλο που πέρασα τη διαδικασία την Τρίτη.
Οχι, μαλλον εχει να κανει με την Περιφερεια. Μαλλον η δικη σας περιφέρεια πέρασε αμέσως τον βαθμό στο σύστημα. Η δική μου δεν τα πέρασε.
μόλις τώρα είδα ότι σε εμένα τα πέρασαν και επειδή ήμουν από τους τελευταίους μάλλον τα πέρασαν σε όλους!