0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι έχει ξαναναφερθεί εδώ, αλλά εκτός από τα παραπάνω μήπως ένας ακόμη λόγος για να πάει κάποιος στα πρότυπα είναι για να κάνει και περισσότερα ιδιαίτερα; Λέω μήπως...Vagg99, δεν είχα καταλάβει ότι τα πειραματικά έχουν τόσα θέματα, τότε γιατί να τα δηλώσει κάποιος; Προφανώς μπαίνεις με λιγότερα μόρια απ' ό,τι σε πρότυπο.
Από τη στιγμή που στα πειραματικα δημοτικα μπαίνει κάποιος με απλή κλήρωση, έχει και ρομα, έχει και παιδιά στο φάσμα, έχει και ξύλο στο διάλειμμα.. έχει απ'ολα ο μπαξές... Κάνουν αίτηση για κλήρωση όλα τα παιδιά της γειτονιάς και ο,τι κάτσει...
Καλημέρα,γνωρίζει κάποιος αν όσοι αξιολογήθηκαν ως νεοδιόριστοι θα πρέπει να αξιολογηθούν ξανά καθώς τρέχουν την πρώτη χρόνια σε πρότυπα και πειραματικά;Προσωπικά επικοινώνησα με τη ΔΕΠΠΣ και μου είπαν ότι θα το σημειώσουν, διότι το θεωρώ εκτός λογικής. Αν κάποιος συνάδελφος έχει κάποια ενημέρωση ας το αναφέρει.
Καλημέρα! Έχει καταφέρει κάνεις να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο; Αν ναι τι σας είπε ;Καλώ στα γενικά τηλέφωνα που έχουν στη ΔΕΠΠΣ αλλά δεν έχω ανταπόκριση. Γνωρίζετε κάποιον άλλο αριθμό;