0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατι στην προκηρυξη δεν αναγραφει ποσους καθηγητες θα παρουν σε καθε ειδικοτητα ?
Καλησπέρα συνάδελφοι. Υπάρχει περίπτωση κάποιος με λιγότερα μόρια να προηγείται άλλου με περισσότερα; Συγκεκριμένα στον επάνω πίνακα έχει μόνο ένα άτομο και χωρίς παιδαγωγικά με λιγότερα μόρια από τον πρώτο του δεύτερου πίνακα ενώ μάλιστα ο δεύτερος έχει και παιδαγωγικά. Αυτό έγινε μετά τις ενστάσεις. Οι προσωρινοί πίνακες ήταν σωστοί.
Μήπως ανήκει στους εκλεκτούς του 2190΄και μετα τον πρόσφατα ψηφισμένο "φακιρικό" νόμο (μαιμουδονόμο αν θέλεις) να μεταφέρουν την ΔΕ προυπηρεσία τους στην ΤΕ ή την ΠΕ κατηγορία΄προηγήθηκε των πάντων και σε όποια κατηγορία κι αν υπήρχε? (Να χαρώ εγώ ισοτιμία και ισονομία...)
Καλημέρα σας, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει κάποια πράγματα για τους τελικούς πίνακες για τα ΕΠΑΣ που ανακοινώθηκαν χθες;Στη δικιά μου περίπτωση είδα τον αριθμό αίτησης μου σε 3 σχολές σε θέσεις περίπου λίγο πάνω από τη μέση. Άρα υπάρχει περίπτωση να με πήραν και στις 3 σχολές μαθητείας; Επίσης γιατί σε κάποιες σχολές έχει 2 πίνακες, έχουν διαφορετική προτεραιότητα; Ευχαριστώ πολύ!