0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόνο για δευτεροβάθμια η εξήγησηΚενά για μεταθέσεις και διορισμό:Αθροίζονται οι ώρες πρώτης ανάθεσης ανα ομάδα σχολείων και διαιρούνται δια το 20. Μια περιοχή μπορεί να εχει πολλές ομάδες σχολείων (5-6 ή 1-2). Στην συνέχεια αθροίζονται τα κενά όλων των ομάδων σχολείων και βγαίνουν τα κενά της περιοχής. Δεν λαμβάνονται υπόψη οι ώρες β ανάθεσης και έτσι δεν κλέβει καμιά ειδικότητα ώρες από άλλη.Κενά για τοποθετήσεις/βελτιώσεις:Σε κάθε σχολείο (όχι ομάδα σχολείων) βγαίνει κενό αν υπάρχουν από 12 ώρες και πάνω Α ανάθεση μόνο στο σχολείο αυτό. Επειδή κάποια σχολεία έχουν λιγότερες ώρες α ανάθεσης από 12 δεν βγάζουν κενά για τοποθετήσεις αλλά αυτές φαίνονται στα αθροίσματα των ωρών σε ομάδα σχολείων και έτσι βγαίνουν πιο πολλά τα κενά για μεταθέσεις.Έτσι τα κενά για μεταθέσεις και διορισμούς είναι πιο πολλά για ειδικότητες όπως ΠΕ02 ΠΕ03. Σε κάποιες ειδικότητες που έχουν τοποθετηθεί σε κενά άλλων ειδικοτήτων τα κενά για μεταθέσεις είναι λιγότερα γιατί ο υπολογισμός με τις ώρες α ανάθεσης φανερώνει τι συμβαίνει σε ομάδα σχολείων. π.χ. μια ομάδα σχολείων έχει τρία σχολεία, και στα τρία έχει από 18 ώρες
Με την προϋπόθεση ότι αύριο οι συναντήσεις θα είναι ουσίας, θα σταματήσει κάθε είδους παραφιλολογια.Μαρτύριο δίχως τέλος.Φήμες, φαντασιώσεις, σενάρια, πληροφορίες. Ταλαιπωρία. Αντε να τελειώνουμε.
Όπως με ένα σεμινάριο δεν μπορεί ένας ΠΕ03 να γίνει πληροφορικός, έτσι με ένα σεμινάριο δεν μπορεί ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός να γίνει δάσκαλος (και νηπιαγωγός σύντομα). Πλέον υπάρχουν πολλοί δάσκαλοι εκπαιδευμένοι στις ΤΠΕ, οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για ΠΕ86 στην πρωτοβάθμια. Να αναλάβουν οι δάσκαλοι τα μαθήματα στην πρωτοβάθμια και οι μηχανικοί να μπορούν να δουλέψουν μόνο στη δευτεροβάθμια.
Λες ανακρίβειες, γιατί για κάποιο λόγο έχεις ένα μένος (κόμπλεξ;απωθημένα;) με τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς, οι οποίοι είναι ένα υποσύνολο των πληροφορικών στην εκπαίδευση. Δε θα πω τίποτα άλλο, γιατί δε θεωρώ ότι έχει νόημα η κουβέντα.