0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ξαναπώ τη γνώμη μου, η χρησιμοποίηση του πλήθους των αναπληρωτών μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο για να μεταβάλλει το ποσοστό κάλυψης σε κάποιες ειδικότητες. Το ταβάνι όμως είναι τα οργανικά κενά όπως καταγράφονται στην εγκύκλιο των μετατάξεων.
Γιατί μιλάς συνέχεια για ταβάνι σε αμφιβόλου μετρήσεως οργανικά κενα; Τι πάει να πει ταβάνι; Επειδή τα μέτρησαν όπως να ναι θα την πληρώσουν κάποιοι;
Αυτό που λες έχει λογική αλλά οι περισσότερες ειδικότητες έχουν αρκετά μεγαλύτερους αριθμούς αναπληρωτών από τα οργανικά τους. Όπου δηλαδή η διαφορά είναι χαοτική, θα πάει για κάλυψη 100% και οι υπόλοιποι 50-60%; Δύσκολο μου μοιάζει.Εγώ πάλι λέω ότι θα συμβεί ένα εκ των τριών.. 1.Ως έχουν τα κενά και παρόμοια κάλυψη.2.Σύσταση οργανικών όπου χρειάζεται και παρόμοια κάλυψη. 3.Θα συμβεί μια έκπληξη που δεν την έχουμε προβλέψει αλλά θα είναι νόμιμη.
Κοίτα, προφανώς τους συμφέρει το 2 για να ειναι όσοι περισσότεροι γίνεται ευχαριστημένοι. Εγώ όμως δεν αποκλείω το 1 αλλά με μια μεγαλύτερη κάλυψη στις ειδικότητες με πρόβλημα, καθώς και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι διακατέχεται από κάποιο 'αίσθημα δικαίου'.
Eπειδη ειναι η πρωτη φορα που το ακουω αυτο. Που δεν μετρήθηκαν κενα σε ΠΕ80; Δλδ υπηρχαν 500 οργανικα κενα ΠΕ80 και δεν τα εδωσαν οι ΔΔΕ και εμφάνισαν μονο 100; Αν αυτο εννοεις το στηριζεις καπου ή ετσι το λες; Γιατι και παραπανω οργανικά κενα να εβλεπα σε μια ειδικότητα που δεν εχει κανενα μαθημα μεσα στο σχολειο, θα ηταν περιεργο. Αν εννοεις φυσικά οτι σας κοψανε το ωραριο, εκει ειναι αδικια για εσας, δεν ειναι οτι σας μετρησαν καπου λαθος κατι.
Στον Έβρο.
Αυτό που λες έχει λογική αλλά οι περισσότερες ειδικότητες έχουν αρκετά μεγαλύτερους αριθμούς αναπληρωτών από τα οργανικά τους. Όπου δηλαδή η διαφορά είναι χαοτική, θα πάει για κάλυψη 100% και οι υπόλοιποι 50-60%; Δύσκολο μου μοιάζει.
Εγώ πάλι λέω ότι θα συμβεί ένα εκ των τριών.. 1.Ως έχουν τα κενά και παρόμοια κάλυψη.2.Σύσταση οργανικών όπου χρειάζεται και παρόμοια κάλυψη. 3.Θα συμβεί μια έκπληξη που δεν την έχουμε προβλέψει αλλά θα είναι νόμιμη.
Ολες οι ειδικοτητες εχουν παραπανω αναπληρωτές απο τα οργανικά τους, εκτος απο τους
Δεν μας δινει καμια πληροφορία παραπανω; Ποσα οργανικά δεν σας εδωσαν στον Εβρο; Εισαι σίγουρος δλδ οτι εκει δεν ειναι ανακληση μετάθεσης;Επίσης επιμένετε να μιλάτε για λαθος οργανικά και δεν ακουσα να λετε οτι δεν εχετε κανενα μαθημα στο σχολειο!Δεν υπάρχει αντικειμενο για τους ΠΕ80 ουτε σε γυμνασιο ουτε σε λυκειο! Αυτο πρεπει να λετε, για την αδικια!