0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ έτσι πιστεύω ότι είναι δίκαιο. Αλλά υπάρχουν άλλες ειδικότητες που επειδή έχουν λίγα κενά θέλουν να χωρίσει η κατανομή σε δύο χρονιές και να πάρουν το 100% κάθε χρονιά. Δεν είναι να μην τους υπολογίζεις είναι καλά βύσματα
δεν ισχύει το 3 που λες ούτε το 1.Η προκήρυξη είναι για δύο έτη. Με τα άτομα που είναι στην λίστα με τους όρους που αναφέρονται.Τα κενά είναι πολλά και δεν τα καλύπτει έτσι και αλλιώς.Το καλύτερο είναι να διορίσει στην πρωτοβάθμια αποκλειστικά και να καλύψει τα περισσότερα και του χρόνου στην δευτεροβάθμια επίσης κάνοντας και συμπληρωματικούς διορισμούς όπου χρειάζεται. Και να συνεχίσει τα επόμενα έτη κατά το ίδιο τρόπο , με βάση τα κενά που διαμορφώνονται αντικειμενικά, από τις αποχωρήσεις και τις αλλαγές στα προγράμματα.
Πολλά θα έπρεπε να σου κανουν εντυπωση, izdg.Oπως το αμίμητο να διοριστούν μονο οι Αθμιοι.Οπως το οτι ευχάριστη είναι η σκέψη να βγουν κατανομές μόνο για τους μισούς....Αυτά δεν σου κάνουν εντύπωση;;;Εδω λέμε να τελειωνει το μαρτύριο και κάποιοι θέλουν κι αλλο, κι άλλο!!!!
Η άποψή σου έχει τρύπες. Να βγαλουν την κατανομή κανονικά.
Για μένα αυτό έχει λήξει. Το θέμα τώρα είναι οι όροι αυτών των διορισμών και θεωρώ εντελώς παράλογο και άδικο οι πρώτοι 5250 να γίνουν με άλλους όρους από τους δεύτερους 5250 (ιδιωτικοί, ειδική αγωγή).
Πες μας αν θέλεις ποιες ειδικότητες είναι τα καλά βύσματα για να μάθουμε και εμείς που έχουμε άγνοια. Επίσης πες μας πως έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα. Π.χ. γνωρίζεις 2-3-10 βύσματα της Χ ειδικότητας άρα συμπεραίνεις ότι όλοι της Χ ειδικότητας είναι βύσματα ή έχεις κάποια πληροφόρηση εκ των έσω του Υπουργείου; Δεν είμαι βύσμα, ούτε έχω κάποια μύγα ( ) απλά που κάνει πραγματικά εντύπωση αυτό που ειπώθηκε.
Φυσικά και δεν είσαι ούτε ο Ulysses είναι. Αλλά βλέπεις ότι στους φυσικούς συμφέρει να σπασει στα δύο η κατανομή ή έστω να λειφθούν υπόψη τα κενά που θα προκύψουν του χρόνου (δεν υπάρχει τρόπος από τώρα αλλά.....). Εντωμεταξύ του χρόνου οι φιλόλογοι παίζει να έχουν επιπλέον 700-800 κενά, όπως και οι μαθηματικοί άλλα 600. Αλλά παρόλα αυτά αυτοί δεν πιέζουν!Το δεδομένο είναι οι 10500 ulysses και όχι όσοι είναι τα οργανικά κενά. Δεν ξέρουμε πότε θα ξαναγίνουν διορισμοί μετά τα 10500.Τώρα γιατο βύσμα που λέω εννοώ ξεκάθαρα τους φυσικούς διότι οι φυσικοί που είναι στην ΠΕΑΔ όλο λένε "έχουν γνώση οι φύλακες", δεν δέχονται τα οργανικα κενά των μετατάξεων/διορισμών, ότι το υπουργείο γνωρίζει ότι δεν είναι έτσι και ότι στο τέλος θα κάνει αυτό που "πρέπει". Υποπτέυομαι ότι έχουν επικοινωνία με κάποιο τρόπο με τα κέντρα αποφάσεων και με κάποιο τρόπο μπορεί να επηρεάσουν την κατανομή, έξω από τα οργανικά κενά. Ενας τρόπος είναι να χωρίσεις τις κατανομές μια φέτος και μια του χρόνου (με νέα δεδομένα που νομίζουν ότι μπορεί να ισχύσουν του χρόνου)