0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε περίπτωση που τα διαβάζει αυτά κανας σύμβουλας. Ετσι και βγουν πρώτα οι οριστικοί πίνακες και μετά βγάλετε την κατανομή και δεν είναι ίσοκατανομή, υπάρχει υπόνοια ρουσφετιού. Ότι πάτε να εξυπηρετήσετε τους νούμερο τάδε στην τάδε ειδικότητα που θα βάλουν σε κίνδυνο όλη την διαδικασία
Να γίνει μια φορά δήλωση περιοχών διορισμού και για τους 10.500 και να ανακοινωθούν έστω όλα τα ονόματα και ας γίνει η ανάληψη σε 2 φάσεις με βάση την κατανομή που θα αποφασιστεί για κάθε κλάδο.
Το μόνο που μπορεί να συμβεί φέτος είναι μια συνολική κατανομή αλλά δήλωση κενών-περιοχών μόνο για 5250.Οι υπόλοιποι του χρόνου. Άδικα νομίζω συζητάμε. Το ζήτημα ήταν να γίνουν όλοι μαζί ξεκαθαρίζοντας το τοπίο αλλά δεν...Φυσικά πολλά είναι στον αέρα αλλά τέλος πάντων.Απορώ όμως. Αφού στο τέλος θα κάνουν ό,τι γουστάρουν και κανείς δεν θα πει τίποτα, γιατί το καθυστερούν το πράγμα.
Απορώ όμως. Αφού στο τέλος θα κάνουν ό,τι γουστάρουν και κανείς δεν θα πει τίποτα, γιατί το καθυστερούν το πράγμα.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ξεπερνιέται με ένα τρικ. Δηλώνουμε όλοι στα φετινά κενά. Οι μισοί διορίζονται φέτος και οι μισοί του χρόνου. Για τις μεταθέσεις του χρόνου νέα κενά με τις νέες αιτήσεις συνταξιοδότησης (όπως και φέτος).
Μεταξυ μας κι ολας, ολοι το θελουμε αυτο που λες αλλα ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας!Πιο ευκολο ειναι να δουμε 30.000 διορισμους απο τους 10500 παρα αυτο που λες
Αυτό δε λύνει το πρόβλημα της μη ύπαρξης οργανικών στις κοινές ειδικότητες. Ενώ με την κατανομή μπορούν (λέμε τώρα) να ανακοινώσουν παραπάνω από τα υπάρχοντα οργανικά κενά, φυσικά δεσμευόμενοι εμμέσως ότι μέχρι τους διορισμούς του χρόνου θα τις έχουν ιδρύσει.
Έχεις δίκιο. Αν είναι να ιδρυθούν νέες οργανικές στις κοινές ειδικότητες χαλάλι. Εμένα (και φαντάζομαι όσους θα πάνε για τη δεύτερη φουρνια) αυτό που με καίει στην πραγματικότητα ειναι το θέμα των διορισθέντων της ειδικής.
Το ίδιο κατά πάσα πιθανότητα καίει και τις κοινές ειδικότητες. Φαντάσου να φτιάξει οργανικές και να μπουν στο παιχνίδι οι της ειδικής και να χάσουν τους διορισμούς. Είναι σοβαρό θέμα είναι η αλήθεια. Κανονικά θα έπρεπε να αναφέρουμε και τους ΕΕΠ-Ε