0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η οργανικοτητα στα δημοτικα δεν αλλαζει αυτοματα οπως γινεται με τα οργανικσ κενα της
Όχι, το είχε δηλώσει η Μαρκη στη
Οκ, και της Μακρή.Αυτή την κουβέντα την έχουμε ξανακάνει, εμένα προσωπικά δε μου λέει τίποτα ο (προφορικός, πολλές φορές ακόμα κι ο γραπτός) λόγος ενός πολιτικού, ιδίως της Μακρή η οποία ουδεμία σχέση έχει με τους αναμενόμενους διορισμούς.Ξεχάσαμε τις δηλώσεις Λοβέρδου το 2015 και του
Η Μακρή δήλωσε οτι θα γινουν διορισμοι και στα 721 εκτος απο αυτα που ξέραμε.https://pbnews.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF/?fbclid=IwAR2YRUgdKP1DB6un0Gs4vPkH5BlPJ5PxIeY98cywiEYbUv542DHffNtcSnU
Ξέρουμε τα κενά των μεταθέσεων?
Υπαρχουν διαφοροι τυποι σε ομαδες στο fb που γραφουν ακατασχετα και χωρις ντροπη.Το μονο που κανουν, ειναι να αναστατωνουν τους ανθρωπους που αγωνιούν.Γραφουν γενικα και αοριστα, με τον αερα του δηθεν γνωστη.Να βγουν οι κατανομες, να τελειωσει κι ο Αυγουστος να τούς παρει και να τους σηκωσει ολους και ολες αυτους/αυτες!Εχω και ονοματα…