0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
H λογική μου δεν ειναι να κοβω τα οργανικα στην μέση αλλα να πάω συμφωνα με τα ποσοστα των αναπληρωτων.Η βθμια έχει το 32% των αναπληρωτών και νοσηλευτές παίρνει το 1,58% των αναπληρωτων, φιλίλογους παίρνει χοντρικά 26,5% οπότε θα πάρει λογικά 1000 συναδέλφους
Δηλαδή θα προσλάβει περισσότερους από τα οργανικα τους κενά.. Και θα τους τοποθετήσει που? σε λειτουργικα? Για μένα δεν είναι λογική, αυτή η σκέψη.
Σωστη η λογικη σου συναδελφε.
Ειναι λογικό να πάρει δλδ 150φιλόλογους και 680βιολόγους και 250 νοσηλευτές, 250οικονομολόγους γυρω στους 120 κοινωνιολόγους κλπ και 100 γεωλόγους; Ισως! Εγω βλέπω απλα τι έγινε στην ειδική και λεω την εκτίμηση μου
Για εμένα είναι δίκαιο και λογικό να διορίσει ανάλογα με τα οργανικα κενά σε ίσο ποσοστό σε όλες τις ειδικότητες. Τώρα το τι θα κάνει είναι άλλο θέμα...
Λάθος
Οι νοσηλευτές τι σχέση εχουν; είχε η προκύρηξη και νοσηλευτές; δεν υπάγονται στο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ;
Γίνεται να διορίσει σε οποιαδήποτε ειδικότητα παραπάνω από τα οργανικά κενά που δίνονται κάθε χρονιά για τις μεταθέσεις; Σε περιοχές μάλιστα που ενδεχομένως δεν έχουν καθόλου οργανικό κενό;