0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι εξυπνακηδες του φορουμ θα πρέπει πρωτα να μαθουν και μετα να ομιλουν. Προσωπικά ειμαι αρκετά ψηλα για να διοριζομαι και με τις αρλουμπες που γραφετε. Δεν ξερω τι λεει ο κορδης ξερω οτι στη βθμια μετα τις ανακλησεις εμειναν 269 + το νούμερο που γραφετε στην αθμια . Ο πίνακας του trust με δικαιωνει οπως και το ποστ του patrea. Πλεονάσματικοι ειναι οι Πε70 που σε καθε 12 θεσιο περισσεύει και 1 δασκαλος . Ειτε γκικα που γραφεις ειτε οχι αυτα τα ξερει η υπουργός. Διοτι εμεια δεν μιλάμε σε δορυφόρους αλλα εκει που πρέπει . Για να μαθεις λοιπόν οταν εγιναν οι μεταταξεις λογω πλεονασματων (επειδή δυστυχώς ολες οι ηγεσιες επαιξαν το ιδιο βρώμικο παιχνίδι , με την μη συσταση οργανικών στη αθμια οτι προσπαθειτε να κανετε στους θεατρολογους και στους εικαστικους τωρα) , οι συνάδελφοι που κατεβηκαν στην αθμια καλυψαν στην ουσια οργανικες θεσεις. Αυτο ειχε σαν αποτέλεσμα και με την αυξηση των ωρών της φυσικής αγωγης στην βθμια να διημιουργηθουν τωρα κενα εκει. Πριν λιγες μέρες εγραψα να δω πως θα διορθωσει το υπουργείο την γκαφα που εκανε. Λοιπόν μην μιλάμε οταν δεν γνωρίζουμε. Οτι και να πάρετε το νούμερο το δικό μας δε επηρεάζεται . Δυστυχώς αλλοι πανε να αδικηθουν και γιαυτο στελνουν επιστολες.
Άρα victor123 λύθηκε το μυστήριο που ίσως σε βασάνιζε.800 πε02, 800 πε03, 800 πε04, 800 πε79 και 500 πε11. Έκλεισε η β/θμια. 😜Οι υπόλοιποι στο πηγάδι 🚾.
Συναδελφε να σε κανω μια ερωτηση πες οτι με διορισαν μουσικο με κατευθυνση στο Ουτι στο Κιλκις, τι θα κανω αν δεν συμπληρωθει τμημα; Πως θα συμπληρωσω το ωραριο μου; Η ενας μουσικος παιζει Ουτι, κοντραμπασο και φλαουτο οποτε εχει πολλες επιλογες οπως π.χ. εμεις με τις β αναθεσεις;
Αγχωθηκες για το ουτι του κιλκις; ενω ξερεις τι γινεται με τις β γ δ αναθεσεις αλλων; μηπως ατο χ κιλκις καποιοι δουλευουν 8 ωρες γιατι εχει εναν καθε σχολειο; και θελουν και διορισμους; τα παιδια δεν φταινε. Πανε αναπληρωτες μακρυα απο τις οικογενειες τους στη δ δωδεκανησου. Αλλα στο κιλκις εχει 100 σχολεια και 100 απο καποια ειδικοτητα που κανουν 8 ωρες. Το ουτι εχει 11 κενα και κανενα μονιμο. Ας παρει 2. Δεν ειμαι ουτι μην παρεξηγηθω.