0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Z3HDqqcmklvJqM4kRrswphtbLBcoR7ixmB02CTIkg2Y/htmlview#gid=443168884
Όχι Serraie δεν κάνουμε κουβέντα απλώς εσύ και κάποιοι άλλοι προσπαθείτε να μας πείσετε ότι πρέπει να διοριστούν οι"βασικές" ειδικότητες κατά προτεραιότητα και οι υπόλοιποι στον Καιάδα..εγώ δεν είμαι σε θέση που να μου αφήνει περιθώρια να ελπίζω, ούτε ψάχνω τα κενά των άλλων όπως εσύ,είναι το αίσθημα του δικαίου όμως που με κάνει να παίρνω θέση.
Αφηστε τους δασκαλους να παρουν και τα 10500. Δεν βλεπετε τι γίνεται στο φβ και τις εριστικες ανακοίνωσεις του πασαδ? Εδω καποιοι θέλουν να συνεχίσουν να μας βγαζουν υπεράριθμους οταν φετος ειμασταν ενας κλαδος με πολυ υψηλο προσληψεων αναπληρωτων. Δεν τους νοιαζει ειναι μοναχοφαηδες.
Στο ειχα πει παλιοτερα και ελεγες οτι ονειρευομαι.. Μετα τις ανακλησεις τα οργανικα κενα σε ΠΕ60 ειναι 1900(100 ανακλησεις)και ο ΠΑΣΑΔ εβγαλε ανακοινωση οτι ειχατε στο τσεπακι σας τις 1800 θεσεις.. Επίσης και η ΠΕΑΝ παιζει ενα βρωμικο ρολο γιατι ζητησε 1100-1200 θεσεις διορισμου! Απλα σου λεει καλυτερα λιγοι και καλοι για να μπορουμε μετα να παιρνουμε ευκολα αποσπασεις, μεταθεσεις..
troktiko, από εδώ το πας από κει το φέρνεις, πάντα στους δασκάλους καταλήγεις ..Τελικά αυτοί είναι το πρόβλημά σου ή τα ελάχιστα πραγματικά κενά σας; Ή και τα δύο;