0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ενημέρωσα/αναβάθμισα: https://docs.google.com/spreadsheets/d/18VApc23FwT7WEfEkYllZaUa8I2bcSyyZdqtdnKO-SJY/edit?usp=sharingΣημειώσεις:- Υπάρχουν κάποιες ειδικότητες στην πρωτοβάθμια που είχαν αιτήσεις συνταξιοδότησης και δεν είναι στη λίστα του Patrea μετά τις ανακλήσεις. Εκεί θεώρησα ότι όλες οι αρχικές αιτήσεις ανακλήθηκαν (ΠΕ07). Αντίστοιχα, υπάρχουν ειδικότητες που είναι στη λίστα του Patrea και δεν ήταν στο πινακάκι του Φασφαλή με τις αρχικές αιτήσεις. Εκεί υπέθεσα ότι κι οι αρχικές αιτήσεις ήταν όσες οι τελικές, δηλαδή ότι δεν υπήρξαν ανακλήσεις.- Αντίστοιχα υπάρχουν ειδικότητες στη δευτεροβάθμια, που ο Patreas τις έχει ως αιτήσεις συνταξιοδοτήσεων, αλλά δεν υπάρχουν στο πινακάκι του Κορδή, οπότε δε μπορούσα να ξέρω αν αυτές παράγουν οργανικό κενό ή όχι, οπότε και τις αγνόησα.Οι παραπάνω υποθέσεις μπορεί να είναι λάθοςΟ τίτλος "worst case σενάριο" που έχω βάλει, είναι παραπλανητικός. Ισχύει μόνο ως προς το σύνολο των οργανικών κενών. Δηλαδή στη χειρότερη είναι 15031. Ως προς την κάθε ειδικότητα όμως, το χειρότερο σενάριο είναι οι δικές της ανακλήσεις να αφαιρούν όλες οργανικά κενά και ταυτόχρονα καμία από τις ανακλήσεις των άλλων ειδικοτήτων να μην αφαιρεί οργανικό κενό. Αυτό θα έδινε το πραγματικό ελάχιστο. Το έχω υπολογίσει στην καρτέλα "Worst case για κάθε ειδικότητα". Κι αυτό όμως σε κάποιες ειδικότητες παράγει αλλόκοτα αποτελέσματα, όπως οι ΠΕ78. Κι αυτό γιατί τα οργανικά κενά τους ήταν 19 πριν τις ανακλήσεις και οι ανακλήσεις τους ήταν 36. Ουσιαστικά δηλαδή αυτός ο τρόπος τους βγάζει με πλεονάσματα και να ...χρωστάνε και διορισμούς. Κι αυτό επηρεάζει τα αποτελέσματα όλων των άλλων ειδικοτήτων. Με άλλα λόγια, δείτε το πολύ πολύ χοντρικά. Υ.Γ. Δεν το είπα για να αρχίσετε να μου λέτε ευχαριστώ. Ούτε είπα ποτέ ότι μου ζήτησε κανείς κάτι. Όταν το επιχείρημα όμως είναι "να μη μιλάνε οι μόνιμοι" κι ας απευθύνεται σε κάποιον συγκεκριμένο, τότε χτυπάει άσχημα για αυτούς που βοηθάνε και δεν εννοώ εμένα. Εννοώ τον patrea, τους Τιμπαλέξηδες που δε ξέρω αν είναι μόνιμοι ή όχι, τους αιρετούς που ναι μεν δε θα τους κάνουμε άγαλμα, ούτε θα τους παρακαλέσουμε για τίποτα, αλλά αυτό δε σημαίνει αχαριστία, αλλά και αρκετά μέλη εδώ μέσα όπως ο Lasid, που είναι μόνιμοι. Με άλλα λόγια, ίσως θα πρέπει να προσέχετε τα επιχειρήματα σας, όταν θέλετε να αντιπαρατεθείτε με κάποιον.
Για να μην είμαστε άδικοι, ο trust βοηθά τα μέγιστα στην ενημέρωση των συναδέλφων και μάλιστα όλων των κλάδων. Τον ευχαριστούμε αλήθεια πολύ. Αν ήταν και λίγο γαλαντομος με τις προσλήψεις των πληροφορικών και θετικός στα δίκαια αιτήματα μας, εικόνισμα θα τον είχα.
Tο σεναριο για διορισμους που βγάζεις ειναι λίγο προβληματικο σε κάποια αγγιζουν το 50% των αποχωρησεων σε κάποια ειναι μικρότερα του 50%
Τα σεναρια αυτα ειναι αστεια.Μην μας κουραζετε άλλο.Δεν ειναι λογικα, τουλαχιστον.21 φυσικους;Ονειρωξεις...μονιμων.
Φανταζομαι εννοεις δευτεροβαθμια γιατι στην πρωτοβαθμια η καλυψη εφτασε στο 98%, σωστα;