0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι αν υπάρχει περίπτωση να ζημιωθεί ο ίδιος. Για ποιό λόγο να το κάνει; Εξάλλου συνάδελφοι που τους έχω αναφέρει ακριβώς τι εννοώ έχουν τα μηνύματα μου.
Πώς να ζημιωθεις; Θα παρέμβουμε με τα μεγάλα μέσα μας στο υπουργείο και θα πούμε στοπ μην το κάνεις έτσι κάνε το αλλιώς 😂😂😂😂. Αν είναι δυνατόν. Έχουμε βάλει τους πάντες και παίρνουμε ενημέρωση με το σταγονόμετρο όχι να επηρεάσουμε και τις αποφάσεις. Ξανά λέω ας είμαστε λίγο σοβαροί. Κάποιοι εδώ μέσα έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι οι δάσκαλοι είναι η Καμόρα που κάνει ότι γουστάρει κι έχει την Κεραμεως σήκω σήκω κάτσε κάτσε!
Ξαναλέω δεν αφορά τους ΠΕ70. Με είδες να γράφω κάτι για αυτούς ή να λέω οτι είναι η Καμόρα; Για την ειδικότητα μου είπα οτι γνωρίζω. Και ναί εσύ μπορεί να μην έχεις κάποιο μέσο αλλά ένας θεατρολόγος πχ μπορεί να έχει και να κάνει κάτι για αυτό. Επίσης μια φράση λέει: κάνε τον χαζό και τον ανήξερο και άσε τους άλλους να νομίζουν. Τελος πάντων ας σταματήσει η αντιπαράθεση γιατί δεν έχει νόημα.
Αν μας δωσει το υπουργειο τα τελικα κενα θα εχουμε καλυτερη αποψη. Αν πχ τα κενα των πε02 ειναι 2000 και παρει 900 θα ειναι σκανδαλο. Αν ειναι 1000 και παρει 900 θα ειναι μια χαρα.
Δεν είναι σίγουρο αυτό...
Αφού οι δάσκαλοι διορίζονται / μετατίθενται σε οργανικές, πως γίνεται στους πίνακες βελτιώσεων και οριστικών τοποθετήσεων της Θεσσαλονίκης να έχει άτομα στη διάθεση πυσπε;
Ή μονο ομάδες συμφερόντων πάνε αυτές τις μέρες στο υπουργειο;
Οταν μια προκυρηξη βγηκε πριν 16 μηνες και ακομα δεν ειναι τπτ σιγουρο τι να πω; καλα μας κανει. Δεν ειπα να ξερουμε οτι ο χ πε623 θα διοριστει στη γ κολοπετινιτσας αλλα αυτο δεν εχει προηγουμενο.