0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζεις κάτι ή απλά υποθέτεις;
Αφού οι δάσκαλοι διορίζονται / μετατίθενται σε οργανικές, πως γίνεται στους πίνακες βελτιώσεων και οριστικών τοποθετήσεων της Θεσσαλονίκης να έχει άτομα στη διάθεση πυσπε;
Θυμαμαι ομως τον ΠΑΣΑΔ στη φετινη Α φαση (λιγο πριν βγουν οι αριθμοι προσληψεων) να εξαπολυει μια ανευ προηγουμενου επιθεση προς τη Δθμια σχετικα με τους αριθμους που ειχε ανακοινωσει ο Μπρατης τοτε.Σχετικα με αυτο, λοιπον, ποια ειναι η αποψη σας;Δηλαδη, καλο ειναι να διαβαζουμε και τις 2 πλευρες της ιστοριας. Μην θυματοποιειστε. Δεν σας παει ο ρολος.
σε λίγες μερες ? μεσα στο 21?Και δεν θα τα αποδεχτουμε όλα. Θα δουμε τι εχει παραβιαστει και θα κανουμε ότι μπορούμε.Οχι μονο στον διορισμό αλλα και μετα το διορισμό
Και επειδή νωρίτερα είχαμε μια συζήτηση και όπως είπε ο φίλος ο pausanas τι νόημα έχει να κρυβόμαστε θα απαντήσω τώρα. Ναι θα δημιουργηθούν οργανικές σε τρεις ειδικότητες της Α/μιας. Δεν ξέρω καθόλου νούμερα αλλά ξέρω ότι θα γινει. Αν γίνει θα είμαι προφήτης αλλιώς γραφικός. Υπομονή και θα φανεί.
Αρα και στους νηπιαγωγους θα προβει σε συσταση οργανικων αν το κανει για αλλους γιατι κι αυτοι εχουν λογω διχρονης...μηπως λοιπον τοσες συστασεις δεν συμφερουν στο υπουργειο γιατι θεωρητικα θα μεινουν πολλα ακαλυπτα κενα αν δημιουργηθουν και νεες θεσεις;περαν του γεγονοτος οτι τετοιες ενεργειες κανονικα γινονται καπου νοεμβρη,,