0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιοι συνάδελφοι φαίνονται ακόμα και σίγουροι ότι θα ικανοποιηθεί η οποιαδήποτε παλαβομάρα. Όποιοι έλεγαν τα παλαβά όμως δεν είναι πια εκεί, και αυτοί που είναι τώρα είναι εξαιρετικά σοβαροί.
Δάφνη δεν είπα κάτι διαφορετικό, όλοι ζητάνε. Γιατί σου φάνηκαν πολλοί οι 4200;; μόλις 300% πάνω από τα οργανικά είναι, ακραίο σου φάνηκε; γιατί σου φάνηκε ακραίο των ΠΕ02; Να πάρει τότε 3600 μαθηματικούς. Και αυτό ακραίο; Αν δεις και οι 4200 φιλόλογοι δεν είναι πολλοί, σκέψου το καλύτερα, 1400 κενά είναι τώρα, θα συνταξιοδοτηθούν και άλλοι 700 του χρόνου, 2100. Θα πάρει και 2100 αναπληρωτές του χρόνου, να κοίτα να δεις, μια χαρά βγαίνει, 4200. Θα υπάρχει και άμεσο εκπαιδευτικό όφελος, θα έχουν από Σεπτέμβρη όλοι φιλόλογο στο σχολείο, δεν είναι εξαιρετικό; εσύ τι θα ήθελες αν είχες παιδί στο λύκειο, να περιμένεις τον αναπληρωτή φιλόλογο όποτε έρθει; και αν δεν έχουν λεφτά για φροντιστήρια, τι θα γίνει; Α ξέχασα, να πάρουμε κοινωνιολόγο. Μα δεν έχει μάθημα στο λύκειο... ε εντάξει, δεν έγινε και τίποτα, όλοι ζητάνε εξάλλου...
Οκ, είναι μία λογική κ αυτή, την καταλαβαίνω, εμένα μια χαρά μου ακούγονται οι 3,600 μαθηματικοί αλλά αν είναι έτσι θα διοριστούν μόνο δάσκαλοινηπιαγψγοι, ΠΕ02/ΠΕ03 κανας φυσικος/χημικός/βιολογος κ οι άλλοι τίποτιςςςςςςςςςςςςςς . Δεν γίνονται αυτάααα, θα κρατήσει ισσοροπίες προφανώς -δεν θέλω να στο χαλάσω.