0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε νομίζω... Τι δηλαδή, ειδικά φέτος τους έπιασε ο καημός για τον κοσμακη και μέτρησαν συνταξιοδοτήσεις δύο ετών στα οργανικά κενά;
Περίπου αυτό θα κάνει. Δεν υπάρχει λόγος να ανακοινώσει κάτι άμεσα. Οι κατανομές είναι περίπου έτοιμες. Αλλά οι αντιδράσεις θα είναι πολλές. Η στεναχώρια θα ειναι μεγάλη για τις περισσότερες ειδικότητες. Γιατί να τις ανακοινώσει τώρα;;; Θα γίνουν με βάση τα Οργανικά κενά. Αλλά το πόσο θα καλύψει θα εξαρτηθεί από τις συνταξιοδοτήσεις και τον αριθμό αναπληρωτών. Τα τελευταία σε ποσοστό κατά το 1/5. Όσοι πε02 είστε μέχρι και το 500 ράψτε κοστούμι.
Με βάση τα οργανικά κενά, το ποσοστό που θα καλύψει... Μπορεί απλά να διορίσει αρχικά στην πρωτοβάθμια που θα έχουν βγει οι οριστικοί πίνακες της 1ΓΕ/2019 μέχρι τον Ιούνιο και του χρόνου στην δευτεροβάθμια. Ενώ διορίζει εξτρά στην πρωτοβάθμια με βάση τα κενά και τις αποχωρήσεις σε μια κανονική ροή πλέον. Έτσι χωρίζει την πίτα και δεν υπάρχει μπέρδεμα για το πως θα κάνει εκείνο ή το άλλο.
ναι το είχαν προαναγγείλει εδώ και τρία χρόνια οι αιρετοί στις εκλογές του 2018 για κυσπε-κυσδε δηλαδή ότι "θα υπάρξει μια ευκαιρία μετάθεσης για λίγα χρόνια λόγω μεγάλου αριθμού συνταξιοδοτήσεων και μετά τίποτα..."
Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν βγει και οι δύο πινακες.
Οκ, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με αυτό που λεώ. Δεν προαναγγέλθηκε ότι οι συνταξιοδοτήσεις μιας χρονιάς θα μετράνε ως οργανικά κενά στις μεταθέσεις της ιδια χρονιάς, αντί της επόμενης που γινόταν πάντα.
Γιατί το πάνε συντονισμένα;Και γιατί δεν έχουν βγει ακόμη της 1ΓΕ2019;Λογικά η 2ΓΕ2019 με πολλαπλάσιες ενστάσεις και μεταγενέστερη έκδοση των προσωρινών πινάκων , και με την υπολειτουργία λόγω κορονοϊού νομίζω ότι θα αργήσει
Όχι δε νομίζω, ο προγραμματισμός του ασεπ το λέει, όχι εγώ.
προγραμματισμόςας γελάσω