0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και πέραν των άλλων διαβάζουν και αυτό το νήμα και είναι έτοιμοι με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Αν δεν γίνει πρόβλεψη με τα μούτρα θα πέσουν σε ότι θέσει τους βολεύει. Δύο μόνο ξέρω εγώ.
Συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω ωστόσο στη δική μου ειδικότητα οι περιοχές της 2γε μάλλον θα είναι περισσότερο ελκυστικές και περισσότερες σε αριθμό από αυτές της ειδικής.
Γι αυτούς, αν έχουν δικαίωμα τελικά συμμετοχής, θα παίξει ρόλο η θέση που έχουν στη 2ΓΕ ως προς την περιοχή που θέλουν.. Προσωπικά θεωρώ ότι αρκετοί θα το ψαξουν, αλλα μικρό ποσοστό τελικα φύγει από την ειδικη (αν τπυς επιτραπεί) διότι θα πρέπει συνδυαστικά και να θέλει να φύγει οπωσδήποτε απο εκει που βρισκεται και να πετυχαίνει περιοχή-ες που θέλει.Δεν μπορώ να φανταστώ να είναι τόσοι πολλοί οι απελπισμένοι που θα θελήσουν να φύγουν σε χειρότερο μέρος από αυτό που ειναι, μόνο και μόνο για να διδάξουν στη γενική.
Δύο ξέρεις εσύ..3 ξέρω εγώ. Νηπιαγωγο, Φυσικό, Μαθηματικό. Η νηπιαγωγος όλα τα χρόνια γενική, οι άλλοι δύο στην ειδική. Υπάρχουν σίγουρα συνάδελφοι πραγματικά ταγμενοι στην ειδική εκπαίδευση και όλοι γνωρίζουμε τέτοιους. Υπάρχουν όμως κ αρκετοί που μπήκαν προσκαιρα στην ειδική και το λένε ανοιχτά. Εκτός από την κατανομή αυτό είναι το 2ο πολύ σημαντικό θέμα που πρέπει να λύσει το υπουργείο. Και αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με δέσμευση των 10500 από φετος (άσχετα αν διοριστουν σε 2 δοσεις)..
Xάσιμο χρόνου η συζήτηση. Δεν θα μπορούν να κάνουν αίτηση για διορισμό οι της ειδικής αγωγής που διορίστηκαν πέρυσι. Ξεκάθαρα.
Είσαι σίγουρος; Αν τα μισά ονόματα (5250) ανακοινωθούν του χρόνου το καλοκαίρι νομίζω πως μπορούν.
Ναι είμαι σίγουρος. Το σύστημα δεν θα τους αφήσει να δηλώσουν περιοχές. Στις οδηγίες του Ιουλίου θα ξεκαθαρίζεται το θέμα .
Οκ!Σχετικά με τις κατανομές και βασιζόμενος στην πληροφορία του Dolphin7 για τον τρόπο υπολογισμού των, έχω οδηγηθεί στα εξής νούμερα για κάποιες ειδικότητες.0,8*[οργανικα κενα] +0,2*[προσλήψεις αναπληρωτων + συνταξιοδοτήσεις]ΠΕ01 105ΠΕ02 932ΠΕ03 812ΠΕ04.01 109ΠΕ04.02 216ΠΕ04.04 434ΠΕ04.05 87ΠΕ06 518ΠΕ11 252ΠΕ60 1414ΠΕ70 3988ΠΕ79.01 430ΠΕ86 200ΠΕ08 205*Θεώρησα οτι οι παραπάνω ειδικότητες θα λάβουν 9700 θέσεις.**Στις προσλήψεις αναπληρωτών συμπεριέλαβα τις 3 πρώτες φασεις ως τις κατ'εξοχήν ενδεικτικές.***Ελαβα υπ'οψιν μονον τις φετινες συνταξιοδοτήσεις (τις οριστικές εννοώ)