0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους.Σχετικά με το κείμενο πιστεύω ότι δεν πρέπει να μπλέξουμε τους ιδιωτικούς παρόλο που και εγώ ο ίδιος "απειλούμαι". Με την παρατήρηση της iosifinas, θέλω να πω ότι αξίζει να δείξουμε και κάπου τη δυσαρέσκεια μας έντονα.Τεσπα.Σας στέλνω το κείμενο εδώ για τελικές παρατηρήσεις, σχόλια κ.τ.λ. https://docs.google.com/document/d/1NCPF-J9Bd92z2LiiIPIjq-l36l4xEPANEd6L3UVE14E/edit?usp=sharingΣτη δεύτερη σελίδα ξεκινούν οι υπογραφές. Ας το διαδώσουμε λοιπόν.Προτείνω να το στείλω - στείλουμε σε μέσα, υπουργείο κ.α. την Τρίτη.Αν θέλει κάποιος να δημιουργήσει ένα ψήφισμα στο avvaz και να κοινοποιηθεί άμεσα, οκ βέβαια.Συγνώμη για τη βιασύνη αλλά μου φαίνεται ότι θα μπλέξουμε στη μετάφραση στο τέλος. Νομίζω ότι τα βασικά ζητήματα που συζητάμε εδώ μέσα θίγονται. Ας απαντηθούν αυτά και επανερχόμαστε.Καλή Πασχαλιά και με το μαλακό σήμερα Υ.Γ. Δεν έχω υπογράψει ακόμη, θα το κάνω αργότερα φυσικά, για να μείνω λίγο ακόμη kapoioskapoukapote. Υ.Γ.2 openpetition.eu/!ffkyk Αν θέλετε και εδώ και μοιραζόμαστε. Καλή τύχη στο εγχείρημα μας.
Κάθεται κάποιος και γράφει ενα κατεβατό για το καλό όλων, λέτε θεωρίες και ναι και ναι και πολύ ωραίο και στο τέλος υπογράψαμε 6 άτομα. Τι θα μου απαντήσετε; Οτι ήταν οι μέρες τέτοιες. Άξιοι της μοίρας σας είστε και καλά σας κάνουν.
Δεν υπογράφουμε στο κείμενο αλλά εδώ openpetition.eu/!ffkyk . Διαδωστε το ψήφισμα!
Πιέστε τους βουλευτές της περιοχής σας για να γίνουν σε μια φάση και οι 10500. Είναι θέμα πολιτικής απόφασης.