0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι;;; Δηλαδή αν κάποιος έχει ΠΕ02 και ΠΕ06 και κανει αίτηση σε όλες τις περιοχές και στα δύο, θα τον τραβήξει το ΠΕ02 πρώτα; Δεν μπορεί να βάλει προτεραιότητα, πχ ΠΕ06-Φλωρινα, ΠΕ02- Φλώρινα, ΠΕ06 Κοζάνη, ΠΕ02 Κοζάνη κοκ
Οχι. Αν ως ΠΕ02 πιάνεις μια απο τις περιοχές που δήλωσες θα πας εκεί. Η μόνη περίπτωση είναι να βγάλει πχ 800 θέσεις και εσύ να είσαι πιο κάτω στη σειρά οπότε δεν θα πιάσεις καμία απο τις 800 θέσεις και τότε θα σε τραβήξει η ΠΕ06. Το λέει και στην 2ΓΕ οτι τρέχουν με τη σειρά οι ειδικότητες. ΠΕ01, ΠΕ02 κτλ.
Και αν έχεις δεύτερο πτυχίο στην Αβαθμια;
Αυτές είναι διαφορετικές προκηρύξεις. Δεν έχει σημασία ότι είναι ΠΕ70 και ότι είναι μετά το ΠΕ02. Αν τρέξει πρώτα η 1Γ, όσοι είναι εντός των κατανομών θα πάνε εκεί, εκτός και αν δεν δηλώσουν καθόλου και θέλουν να πάνε με των ΠΕ02 όταν τρέξει η 2Γ. Είναι καθαρά τυχαίο ποια θα τρέξει πρώτη. Θέλω να πιστεύω η 1Γ!
Κατάλαβα! Άρα σαν ΠΕ02 οι μονοι που μας αφορούν είναι οι ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ01.
Αν τρέξει πρώτα η 1ΓΕ (και εγώ έτσι νομίζω θα γίνει) όντως ως ΠΕ02 σε αφορούν αυτοί που πιθανώς έχουν δεύτερο πτυχίο ΠΕ60,ΠΕ70,ΠΕ79 και ΠΕ01.
Ως ΠΕ70 έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι κοντά στο σπίτι σου και ακόμα περισσότερες να επιστρέψεις κοντά σε αυτό πολύ γρήγορα αν δεν είσαι ήδη εκεί εξαρχής.Ως ΠΕ02, δεν θες να ξέρεις... αλλά πού μυαλό πριν κάποιες δεκαετίες να δηλώναμε σωστά στο μηχανογραφικό!!