0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Έχετε κάποιον πίνακα εκκαθαρισμένο από τους διορισμούς της ειδικής; Με ενδιαφέρει ειδικά για την ειδικότητα ΠΕ-80.Ευχαριστώ πολύ.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BVNY7CNnA1JA98IhlrU9ypklKwRPHZcJ1g_MoucXLoc/edit?usp=sharing
Άλλη ερώτηση: ξέρει κανείς αν οι διορισθέντες με την 1Κ/2017 (προκήρυξη για τα δικαστήρια) έχουν δικαίωμα διορισμού στην 2ΓΕ;
Ναι , παραιτούνται από τα δικαστήρια και αναλαμβάνουν στην εκπαίδευση αν θέλουν .
Έχω την εντώπωση οτι στις προκηρύξεις του δημοσιου δεν μπορείς να λάβεις αλλη θέση αν δεν περάσουν 5 χρόνια από τον αρχικό διορισμό. Η μόνη εξαίρεση είναι αν έκανες τα χαρτιά σου σε δύο προκηρύξεις που έτρεχαν παράλληλα.
Εκεί, να μας βγει το λάδι. Γιατί άραγε;
Υπάρχει συνάδελφος που διορίστηκε αρχικά στα δικαστήρια , αναλαμβάνει τη θέση εκεί ....στη συνέχεια όμως διορίζεται στην εκπαίδευση με τους δικαστικούς διορισμούς που έγιναν το 2019 . Επειδή τον ενδιέφερε η εκπαίδευση περισσότερο παραιτείται από τη θέση στα δικαστήρια και αναλαμβάνει στην εκπαίδευση . Γι αυτό απάντησα έτσι παραπάνω . Τώρα αν αυτή ήταν ειδική περίπτωση δεν γνωρίζω .
Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο. Οι βασικές προκηρύξεις (αν όχι οι μόνες) για την εκπαίδευση είναι οι 1ΓΕ και 2ΓΕ. Έχει αναφερθεί εδώ ότι υπάρχουν και οι 3ΓΕ,4ΓΕ, 5ΓΕ, αλλά με μια αναζήτηση στο google δε βρήκα κάτι. Έκανα λοιπόν αναζήτηση (για δικούς μου λόγους) κάποιους που έχουν 7 μόρια από 2ο πτυχίο σε όλους τους άλλους πίνακες πλην της ειδικότητας τους στα αποτελέσματα των 1ΓΕ και 2ΓΕ και δεν τους βρήκα (και δεν ήταν 1 και 2). Πώς εξηγείται αυτό; Μάλλον ανήκουν στις άλλες προκηρύξεις που δε βρήκα; Κι αν ναι, ξέρει κάποιος ποιες είναι αυτές, να βρω κι εκείνων τα αποτελέσματα;