0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ξανά αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής:Γίνεται σε κάποια ειδικότητα να εμφανίζονται Χ οργανικά κενά μετά τις μεταθέσεις, να εμφανίζονται επίσης Χ οργανικά κενά για τις μετατάξεις και στις βελτιώσεις των υπεράριθμων (πριν γίνουν εννοώ) να εμφανίζονται λιγότερα από Χ κενά;Δεν το καταλαβαίνω.π.χ. Αν προέκυψαν 60 ώρες Α ανάθεσης και δόθηκαν 3 οργανικά για μετατάξεις, τώρα πως παρουσιάζουν 2 κενά 20 ωρών για τους υπεράριθμους;Φυσικά δεν έγινε ούτε μια μετάθεση εκεί, ούτε μια ανάκληση παραίτησης.
Στις μεταθέσεις/ μετατάξεις τα κενά είναι 20 ώρες ανα ομάδα σχολείων, στις τοποθετήσεις που λες τώρα είναι 12 ώρες-20 ώρες ανα ένα μόνο σχολείο, όχι ομάδα. Οπότε ναι υπάρχει άλλος υπολογισμός και άλλο αποτέλεσμα. Επίσης υπάρχουν οι υπεράριθμοι. Στις μεταθέσεις και τους διορισμούς οι υπεράριθμοι δεν είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι, αλλά ένας θεωρητικός αριθμός, πόσοι είναι παραπάνω από όλες τις ώρες Α ανάθεσης ανα ομάδα σχολείων. Στις τοποθετήσεις τώρα ο υπεράριθμος έχει όνομα και είναι ανα ένα σχολείο αν δεν έχει για αυτόν πάνω από 12 ώρες Α ανάθεσης (εδώ γίνεται λίγο χαμός με τα όρια δεν θέλω να μπλέξω)
Τελικά οι κατανομές που θα βγούνε μάλλον την άλλη εβδομάδα, θα αφορούν τις 10.500 ή μόνο τις 5.250;
Κατανοητό και σε ευχαριστώ για τη διευκρίνηση αλλά στην περίπτωση που δεν υπάρχει υπεράριθμος υπάρχει εξήγηση;
Περιμενουμε κατανομη την επόμενη εβδομάδα; Απο που το γνωριζετε αυτο; δεν υπαρχει πουθενα ανακοίνωση! ουτε esos ουτε alfavita
ναι στην συγκεκριμενη περιπτωση που λες μπορει να συμβαινει το εξης 60 ωρες Α στην περιοχη=3 κενα στις μεταθεσεις20 ωρες σε ενα σχολείο=1 κενό20 ωρες σε αλλο σχολείο= 2ο κενό10 ώρες σε αλλο σχολείο = κανενα κενό10 ώρες σε αλλο σχολείο =κανενα κενόΑρα 60 ώρες =2 κενα στις τοποθετησεις
έμαθες ότι θα βγουν την άλλη εβδομάδα;;
Έμαθα ότι δεν έχει αποφασιστεί τίποτα ακόμη. Ούτε καν αν θα πάρουν 5250 ή 10500. Ούτε αριθμοί. Αν έμαθε κάτι πιο ουσιαστικό κάποιος να μας πει από που. Εμένα μου το είπε συγγενικό πρόσωπο συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ.Ολους που ρώτησε και προέδρους το ίδιο απάντησαν.
Τελικά όσοι διοριστηκαν πέρσι τον Αύγουστο στην ειδική μπορούν να δηλώσουν παραίτηση και να διοριστουν στη γενική;Το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό;