0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γω θα ήθελα να διαβάσω τις εκτιμήσεις σου, pausanas.
Οι πινακες αυτή την φορά θα βγουν μετα απο την κλήρωση ισοβαθμιων˙ επομένως αμέσως μετά χωρίς άλλες καθυστερήσεις μπορούν να τρέξουν οι διαδικασίες για τους διορισμούς.Εν τω μεταξύ αυτή την εβδομάδα εχουν ζητηθεί απο τις Δθμιες τα οργανικα κενα μετα και από τις αιτήσεις παραίτησης, που εχω την αίσθηση ότι θα είναι και ο μπούσουλας της κατανομής σε συνδυασμό και με τις προσλήψεις αναπληρωτών (λειτουργικά κενά).Προσωπική - και μονο - εκτίμηση για ΠΕ02-ΠΕ03-ΠΕ04: 850-750-820 για τις 2 χρόνιες.
Δεν έχω κάποια πληροφόρηση αλλά βλέπετε ότι είμαστε στις 17 Μαϊου η προκήρυξη τεχνικών ειδικοτήτων δεν έχει καν αρχίσει. Ταυτόχρονα δημιουργία νέων οργανικών πότε θα γίνουν; Είναι δυο μεγάλες δεξαμενές ειδικοτήτων που δεν ξέρω πως θα γίνει μέχρι τέλη Αυγούστου να διορίσει.
αν ειναι να γινουν νεες οργανικές, οι κοινές ειδικοτητες πανε για του χρονου ετσι ωστε να δωθούν πρωτα για μεταθεσεις οι θεσεις και καπως να ρολαρουν τα πραγματα.
Δηλαδή αν, λέμε αν, γίνουν όλοι μαζί οι 10500 διορισμοί οι κοινές τι θα πάρουν;
Αυτο δεν το ξερω, αλλα δεν ειναι λογικό αν ειναι να δουμε νεες οργανικές να δουμε πρωτα ενα ΦΕΚ η κατι;Να πει κατι καποια υπουργος η υφυπουργος; Οποτε η καθυστέρηση για τις κατανομες γινεται για τις κοινες ειδικοτητες ειτε γιατι θα παρουν νεες οργανικες και απαιτουν χρονο να γινουν ειτε οτι δεν θα παρουν τιποτα και δεν το ψηνει γκρινια το υπουργειο
Αν συμβαίνει αυτό και δεν πάρουμε τίποτα σημαίνει ότι τις προάλλες ο Κοπτσης με τη δήλωση του περί επεξεργασίας σεναρίων για οργανικές μας δούλεψε άγρια. Το απεύχομαι.
Οχι δεν σας δούλεψε δεν ειπε οτι εξετάζουν 5 σενάρια για να κανουν νεες οργανικες αλλα γενικά εξεταζουν 5 σεναρια. Δεν πιστεύω οτι θα καθοτανε να λεει χαζομαρες, τωρα αν το τελικο σεναριο απο τα 5 ειναι και αυτο με νεες οργανικες η οχι αυτο δεν το ξερω εγω
https://pesyth.com/2021/05/07/deltio-typoy-7-5-neo-ranteboy-21-5/Κάνεις λάθος. Τα 5 σενάρια εννοούσε ότι αφορούν τις οργανικές. Αν μας δούλευε είναι άλλη υπόθεση.
Ε, μπορεί το ένα σενάριο για τις νέες οργανικές να είναι ότι δε θα γίνουν νέες οργανικές
ειναι πιο πιθανό απο το να μας δουλευει ο ΓΓ
Μπα σε καλό σου!