0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σύμφωνα με αποκλειστικά δικές μου πληροφορίες που έβγαλα από το κεφάλι μου, η κατανομη θα βγει μέχρι τέλη Ιουνίου.. Δηλαδη 30 και σήμερα... Επίσης σύμφωνα πάλι με δικές μου πληροφορίες, η δικηγόρος Υπουργός, μας έχει γραμμένους και γελάει μαζί μας καθώς αυτή παίρνει 8 χιλιάρικα το μηνα, χώρια ποση άλλη περιουσία ακίνητη και κινητή θα έχει....Περιμένουμε, 30 και σήμερα....
Αυτό με τα πρότυπα και τα πειραματικά ήταν ένας "πονηρός" τρόπος (πέρα από όλα τα άλλα) για να εξαφανιστούν οργανικές θέσεις.Ο μόνος αντικειμενικός τρόπος για την εύρεση των οργανικών θέσεων είναι: οργανικά κενά μετά τις μεταθέσεις (άντληση στοιχείων από e-datacenter) μείον κενές θέσεις που θα καλυφθούν από όσους φύγουν από πρότυπα/πειραματικά. Σε αυτά ίσως προστεθούν κάποιες θέσεις στην ΑΘΜΙΑ για ξενόγλωσσους, πληροφορικούς, κ.λ.π.Η συσχέτιση του επικείμενου αριθμού μόνιμων διορισμών με το φετινό αριθμό προσλήψεων αναπληρωτών είναι άσκοπη, μην κουράζετε τον εαυτό σας.
Ναι να δώσουμε παράσημο στη χειρότερη υπουργό της κυβέρνησης...
Δεν κατάλαβες συνάδελφε το ύφος μου ειρωνικά τα λέω και όσον αφορά τις κατανομές πρώτα θα βγουν οι οριστικοί πίνακες και μετά η κατανομή γιατί ; Γιατί απλά πρέπει να δουν οι κολλητοί τους σε ποια θέση βρίσκονται για να παίξει 10 πάνω 10 κάτω σε κάθε ειδικότητα και έτσι όλα μια χαρά τα ψηφουλακια . Η κατανομή θα μπορούσε ήδη να είχε ανακοινωθεί αλλα γιατί χρονοτριβούν άραγε; Τα οργανικά κενά που μας έχουν πρήξει υπάρχουν επισήμως από το υπεπθ όποτε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γιατί δεν έχει βγει η κατανομή τόσο καιρό!
μπεεεεεεεε πρόβατα άκου εκεί non paper ρε τι θα διαβάσουμε επιτέλους. Γι'αυτό οι πιο πολλοί θα μείνετε αναπληρωτες πιστεύετε κάθε παπατζα.
Εστάλη e-mail από το γραφείο ΓΓ με συνημμένο pdf που ανέφερε όσα είπα.Το κείμενο στο pdf δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου, ούτε εθνόσημο, τηλ. για πληροφορίες ή κάτι άλλο και είναι ανυπόγραφο. Εξ ου και ο χαρακτηρισμός non-paper.Απλά ζητάει να επιστραφεί απάντηση στη διεύθυνση αποστολής μέχρι αύριο.