0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η κατανομή τι θα αφορά;; 10.500 ή μισές;;
Το έχω πει αρκετές φορές αν η κατανομή δεν αφορά τους 10500 διορισμούς είναι εκ του πονηρόυ.Τωρα επειδή το θέμα αφορά την υπουργό και μόνο την υπουργό δεν ξέρω.Εδω έχουμε μια υπουργό που δεν ακούει κανένα.. μια υπουργό που ακόμη και βάση της τελευταίας αξιολόγησης που έγινε είναι η υπουργός με τις περισσότερες αρνητικές από τον κόσμο... εδώ να πω ότι το 60% των ψηφοφόρων Της ΝΔ μιλάνε αρνητικά... και αυτή στον κόσμο της. Αγωγή κατά της ΑΔΕΔΥ και ΟΛΜΕ και την ίδια στιγμή άπαντες ολμε-αστικά κτλ είχαν πάρει απόφαση μέτρα για ομαλή συνέχιση των εξετάσεων.... ΚΡΙΜΑ
...Να μη διανοηθούν να ψελισουν τίποτα πανηγυρικό αν κάνουν μόνο 5250 το 2021 που μόνο οι φετινές συνταξιοδοτησεις εκπαιδευτικών είναι περισσότερες...
ΦΕΚ δεν θα πάρουν ούτε υπήρχε πιθανότητα να πάρουν 10500.
Δες εδώ, από τον πίνακα του trust no one, τα έχει όλα:https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1loLpzbI--P7lxMdi2ZPbOs1Bvo4u-PgRP9SBY4QXNkI/htmlview#
Αυτός ο πίνακας πως έχει προκύψει;
Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι ρωτάς. Τα κενά είναι τα κενά που έχουν προκύψει μετά τις μεταθέσεις. Τα σενάρια διορισμών είναι με ισοκατανομή, δηλαδή με ίσο προσοστο ο κάθε κλάδος ανάλογα με τα κενα του.