0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για μένα το θέμα είναι πότε θα βγουν οι πίνακες μας. Αυτή τη στιγμή έχει εξετάσει λίγο πάνω από τις μισές ενστάσεις.
Πως το ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή έχουν εξεταστεί λίγο πάνω απ τις μισές ενστάσεις;;Ποιος σας το ειπε;;;
Αν βγει μισή κατανομή, η οργή θα είναι πανεκπαιδευτική. Δεν βλέπω πως μπορεί να τους βγει σε καλό αυτή η απόφαση. Για άλλη μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων στο ΥΠΑΙΘ…
Προσωπικά, η κατανομή μονο για τις πρώτες 5250 θέσεις μου λέει ότι μπαίνουμε σε μια λογική του 'βλεποντας και κάνοντας' για του χρόνου. Στο πλαίσιο αυτό, δεν περιμένω καμία διευκρίνιση για το θέμα των διοριστέων της ειδικής. Θα μείνει κι αυτό να σέρνεται μέχρι του χρόνου. Εντάξει πιο σκατα δε γίνεται.
Από φίλο που δουλεύει στο ΑΣΕΠ. Έχει πέσει όλο το δυναμικό όμως. Προλαβαίνουν για αρχές Ιουλίου. Η κλήρωση όμως δεν γίνεται την επόμενη μέρα. Αυτό θέλω να πω.
Προσωπικά, η κατανομή μονο για τις πρώτες 5250 θέσεις μου λέει ότι μπαίνουμε σε μια λογική του 'βλεποντας και κάνοντας' για του χρόνου. Στο πλαίσιο αυτό, δεν περιμένω καμία διευκρίνιση για το θέμα των διοριστέων της ειδικής. Θα μείνει κι αυτό να σέρνεται μέχρι του χρόνου. Εντάξει πιο σκατα δε γινόταν.
Η οργή η δικιά σου εννοείς. Αλλά προσπαθείς εδώ να δημιουργήσεις κερκίδα μαζί με δύο τρεις άλλους και να προκαταλάβεις το υπουργείο για το ατομικό σου συμφέρον