0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης υπάρχει μια σημαντική μερίδα αναπληρωτών που δεν θέλουν καθόλου διορισμούς... Γιατι πολύ απλά θα ξεβολευτουν και θα πάνε 2 Νομούς παραδίπλα.. Άτομα σαν και εμένα που έχω γυρίσει όλα τα ακριτικά όμως δεν μας κακοφαινεται όπου κ να διοριστουμε... Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν αρκετοί που φοβούνται μην ξεβολευτουν...
Η πληροφορία είναι σημερινή. Δεν συνηθίζω να φλυαρώ. Σας είχα γράψει και τον Νοέμβρη ότι δεν υπάρχει καμία κατανομή και οι 5-6 φίλοι και συνάδελφοί μου ήξεραν από εμένα ότι η κατανομή θα αργήσει, αλλά εσείς μένετε στις ασεπούλες ή θέλετε να μένετε για να γράφονται σεντόνια. Γράφω μόνο όταν έχω νέα, όπως παλαιότερα είχα γράψει για νούμερα αναπληρωτών τον Σεπτέμβρη. Όταν θα έχω κάτι νεότερο, θα ξαναγράψω. ΥΓ. 1) Αναφορικά με την ειδική, ήδη σκέφτονται πως θα λύσουν το πρόβλημα. 2) Για τις ενστάσεις, δυστυχώς είναι αρκετές και .... ίδωμεν.
Ας μη δηλώσουν για διορισμό κι ας μείνουν αναπληρωτές. Αν είναι βολεμένοι, λογικά είναι σε μεγάλο αστικό κέντρο, που δε θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα διορισμοί. Οπότε όχι μόνο θα συνεχίσουν να πιάνουν τα μέρη αυτά, αλλά και πιο εύκολα, αφού οι από πάνω τους θα διοριστούν κάπου αλλού.
Η ΔΑΚΕ Π.Ε ζητά μια φάση διορισμών και 70% στην Πρωτοβάθμια
Οχι φίλε ...το 70% σημαίνει κηρύττω τον πόλεμο στους άλλους...Πόσες ειναι οι αποχωρήσεις στην Αθμια και την